≫ 

Jović ili Mitrović? Ovo pitanje nasmejalo je Krstajića, a onda je ispalio: Ili Prijović? To i mene muči! (VIDEO)

Zanimljiv odgovor Krstajića!

  • 34

Selektor fudbalera Srbije, Mladen Krstajić, najavio je meč sa Ukrajinom uz dve zanimljive opservacije.

Mnoge zanima da li će igrati Aleksandar Mitrović ili Luka Jović, takođe, Mijat Gaćinović viđen je kao jedna od udarnih figura napada.

Gaćinović je protiv Portugala iznudio penal posle kog se povredio i izašao, a samo u nekoliko minuta na terenu pokazao je lucidnost i sjajne plejmejkerske sposobnosti. Selektor je najavio da će sigurno startovati, a govorio je još o atmosferi.

- Čitali smo kroz razne medije da je situacija takva i da nas očekuje neka posebna atmosfera. Nismo videli da je baš tako, šta više, gostoprimstvo se vidi na svakom koraku, bez obzira na to što imamo mnogo ljudi oko nas. Uopšte se ne osećamo ugroženo - poručio je Krstajić.

Ukrajina će imati dobru podršku, da li će je imati i Srbija imati?

- Ne mogu da znam jer ne znam koliko će navijača doći. Imam informaciju da grupnog dolaska neće biti zbog bezbednosti. Ne znam da li će doputovati bez obzira na to da imaju volju i želju

Koga biste izdvojili iz tabora rivala?

- Ne pričam o protivničkim igračima, poštujemo sve, bez obzira na to ko je kolika zvezda.  Ukrajina ne zavisi od jednog igrača, to je snažan kolektiv, pokazali su to u prošlosti. Jedan igrač ne čini ni veliku ekipu, niti njegovim izostankom gubi ekipa.

Mijag Gaćinović Biće opasnost po Ukrajinu! Foto: MN Press

Jović ili Mitrović?

- Ili Aleksandar Prijović, muči i mene. Videćemo sutra. Sva trojica su kvalitetni. Imamo taj luksuz, ali sva trojica ne mogu početi. Odlučićemo večeras ili sutra - sakrio je na ovaj način karte Krstajić i ostavio prostor navijačima za razmišljanje, pošto je usput napomenuo i da zapravo ima spremnu postavu već sedam dana unapred.  

Da li ste imali vremena za mane protivnika i taktičke detalje?

- Ne znači da ćemo nešto menjati u našoj igri. Analizirali smo Ukrajinu, dobro smo se spremili, momci su prihvatili način rada i to mi daje nadu da očekujem dobru utakmicu i dobru prezentaciju naših momaka i nadam se naravno povoljnom rezultatu.

Očekivanja?

Čeka nas teška utakmica sa čvrstim, organizovanim protivnikom koji je dobro počeo kvalifikacije. Naši igrači su došli sa samopouzdanjem jer igramo sve bolje. Atmosfera je dobra, svi igrači su na raspolaganju. Taktičke stvari će mnogo toga odlučiti. Biće teško, došli smo da ne izgubimo.

VIDEO - Krstajić otkrio: Mijat Gaćinović siguran starter protiv Ukrajine

(Od specijalnog izveštača iz Lavova, Marija Marića)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    6. jun 2019 | 19:48

    iskreno mitrovic je zasluzio da igra jer jedini daje golove zadnji par godina. Nije fer staviti ga na klupu. jedino da jovic i mitrovic igraju zajedno

  • Da se Ja pitam

    6. jun 2019 | 18:28

    Kod mene bi bez dileme u napadu počela uigrana trojka: Kostić,Jović, Gaćinović.

  • Nesa CZ

    6. jun 2019 | 17:58

    Žalosno je što ovakvi igrači imaju tebe za selektora. Nije mi jasno odakle ti na tom mestu... Katastrofa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA