≫ 

Borjan neka se zabrine za mesto, konačno je dobio opaku konkurenciju na golu Zvezde (VIDEO)

Briljirao je rezervista crveno-belih protiv Rumuna

  • 3

Zvezda je imala odličnu takmičarsku proveru protiv Kluža na pripremama, u egalu 1:1 posebno se istakao golman Zoran Popović sa nekoliko intervencija i spasao crveno-bele čak i poraza.

Ulivao je sigurnost Zvezdin golman saigračima, bio dostojna zamena Borjanu pa ne čudi što je uprava crveno-belih odbila sve ponude za rezervnu "jedinicu" i sačuvala ga za narednu sezonu.

Popović je posle meča govorio i o tome, ali i o meču gde je doslovce zablistao, doduše bio je vrlo skroman kada se povela priča o njegovim zaslugama...

- Odigrali jako dobru utakmicu, do nekog 70. minuta smo kontrolisali utakmicu, ali u posednjih 15-20 minuta smo malo pali sa snagom, što je normalno, tek nam je druga utakmica, ušli smo tek u drugu polovinu priprema i  sigurno da će do kraja biti mnogo bolje. Mislim da baš i nije zasluženo 1:1, ali to je fudbal. Imali smo šansi, moglo je biti više golova, ali imali su i oni. Bitno je da nismo izgubili.

Nije Popović pridavao značaja bravurama među stativama, posebno u drgom poluvremenu.

- Dobro, tako se namestilo, ne volim, znate i sami, da pričam o odbranama, hvala Bogu da sam dobro reagovao, kod gola baš i nisam.

VIDEO: Sjajna odbrana Popovića protiv Kluža

Primljen gol je, smatra Popović, bio posledica grešaka u serijama kompletne defanzive.

- Lanac grešaka, od faula, kod prekida, to je taj umor koji se dešava, pad koncentrcije... Milsim da je malo odbrana podbacila, a malo ja. Na nama je da analiziramo to sa šefom.

Dolazak golmana Vaisljevića mnogi su protumačili kao najava odlaska Popovića, međutim istina je drugačija.

- Iskreno, ne razmšljam o tome. Ja sam u Zvezdi, imam ugovor, daću sve od sebe da se izborim na što više utakmica. Na upravi je da odluči da me proda ili šta god. Ponude su bile -  i to je to. Klub ima stav da treba da ostanem, i ostajem.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    22. jun 2019 | 23:16

    Borjan je dobar golman, I dosta nam je pomogao u kvalifikacijama sto za ulazak u ligu Evrope sto Sampiona. Ali ovaj decko je isto odlican golman. Treba mu se dati sansa dosta vise, posto je zasluzuje. Nekad cak mislim da je je I bolji od Borjana

  • Sasa

    23. jun 2019 | 09:56

    Ovaj momak je bolji od Borjana i prava steta je da sedi na klupi. Za golmana je najvaznije da brani u kontinuitetu a sedenjem na klupi stagnira ili cak propada. Ako se Borjan ne moze prodati onda je realno da se ovaj momak pusti da nadje klub u koiem ce da brani a onda u nekom drugom mandatu da se ponovo vrati.

  • Mane

    23. jun 2019 | 12:57

    Prodati Borjana i pustiti popovica da brani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA