≫ 

Real ''odustao'' od Pogbe: Okreću se zvezdi Ajaksa

Madriđani pitali za ''zdravlje'' jednog od najboljih igrača Ajaksa iz ove sezone

  • 2

Španska Marka je najavila da je Real Madrid odustao od dovođenja Pola Pogbe i da je kao alternativu pikirao Donia Van de Beka iz Ajaksa. Sada je to i zvanično jer su Madriđani poslali zvanično pismo u Amsterdam u kome se raspituju za veznog igrača.

Kako to dolikuje velikom klubu, Real nije želeo da radi Ajaksu iza leđa nego je poslao zvanični dopis u kome se raspituju ''za zdravlje'' Van den Beka. Stavili su do znanja čelnici španskog kluba da žele Holanđanina u svojim redovima, što bi moglo da znači da se odustalo od dovođenja Pogbe iz Mančester Junajteda.

Italy Soccer Champions League Foto: Tanjug/Ap

Kako prenosi De Telegraf, jedan od najuglednijih sportskih izvora u Evropi, sportski direktor Marks Overmans je direktno odgovorio Madriđanima da je cena okruglih 60 miliona.

Poznavajući predhodni veliki transfer De Jonga, ali i pregovore oko De Lihta, može se očekivati da će proslavljeni napadač, sada sportski direktor Kopljanika, spustiti cenu do 50 miliona evra najviše.

Cena koja Realu sigurno više odgovara, jer je Florentino Perez već potrošio skoro 300 miliona evra na Edera Militaa, Luku Jovića, Edena Azara, Ferlana Mendja i Rodriga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    27. jun 2019 | 16:15

    Totalno bi bilo suludo dati 150 ili 160 miliona za Pogbu,kad za te pare mogu dovesti recimo ovog Van Den Beka i recimo Eriksena ili Ndombelea, plus Kazemiro, Kros,Modric, Isko, vezni red bombona, a i klupa jaka.

  • Misko

    27. jun 2019 | 21:28

    realu treba jos Mbape i tim je ok za dalje pibede i osvajanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA