Krivo mi je što nismo igrali celu kao u prvih 15 minuta: Jovančić očekuje pobedu Zvezde u revanšu

Vezista veruje u prolaz svoje ekipe u revanšu, tvrdi da je kvalitet na strani Zvezde

  • 6
Foto: Telegraf / B.Vinulović

Vezni fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić kaže da njegov tim nije potcenio Suduvu i da nije zadovoljan rezultatom prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je u Marijampolju odigrala 0:0 sa domaćim timom, iako se u prvom poluvremenu činilo da bi bar dva do tri gola trebalo da budu u mreži domaćina do isteka devedesetog minuta.

- Teška utakmica sigurno, prvo poluvreme smo kontrolisali, u drugom smo dozvolili protivniku dosta dobrih napada. Ostaje nam da kod nas kući rešimo ovaj dvomeč pobedom. I danas smo očekivali više i bolje, ali se okrećemo revanšu i nadam se da ćemo tamo da rešimo - rekao je Jovančić posle meča.

Suduva nije nepoznanica za Zvezdu pošto su dve ekipe igrale i u prošle godine u kvalifikacijama, samo što je tada bilo drugo kolo.

- Slično kao prošle godine, teško gostovanje i 0:0 i onda smo kući pobedili, verujem da će isto biti i sada... Nisu nas iznenadili, šef nam je predočio dosta delova njihove igre koji su i bili, tako da nismo bili iznenađeni - dodaje Jovančić i uverava da crveno-beli nisu prepuštali ništa slučaju pred meč.

- Nismo ih ni potcenili, znamo koliko je važna utakmica tako da nismo sigurno. Kao što rekoh, nadam se boljem rezultatu u revanšu... Dobro smo ušli u utakmicu, prvih 15, 20 minuta smo imali dosta poluprilika. Nismo ih iskoristili i posle mi je krivo samo što nismo nastavili u tom ritmu, ali se slažem da je kvalitet na našoj strani i da ćemo to pokazati - smatra vezista.

Konstatuje još i da je njegov tim teško dolazio do šesnaesterca pa je bilo i šuteva s distance.

- Ovog puta nisu ulazili, sledeći put valjda hoće - zaključuje Jovančić. Revanš je za sedam dana u Begoradu.

VIDEO - Milojević posle Suduve: Stvaramo šanse, ali mora da proradi realizacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KURSULA

    9. jul 2019 | 22:54

    TRALJAVO!

  • Šuki

    9. jul 2019 | 22:54

    Terzo bez pojačanja nemožeš ni srpsku ligu da igraš ti igraš za ligu šamppiona i ne dovodiš pojačanja a gle ove komšije već 10 doveli i to igraju na šljivijadu u blace oprosti se od evropiu ove godine

  • Neno

    9. jul 2019 | 23:12

    Ljudi ovo je stvarno kilavo za ekipu koja hoce u ligu sampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA