≫ 

Trema pojela Luku Jovića na debiju, Bajern rasturio Madriđane! (VIDEO)

Moglo je da bude i više golova u mreži Reala

  • 38
Luka Jović Foto: youtube.com

Fudbaleri Bajerna pobedili su Real na Internacionalnom kupu šampiona sa 3:1, a debi je u poraženom timu zabeležio Luka Jović.

Bajern je vodio od 15. minuta golom Tolisa, Levandovski i Gnabri su se pobrinuli za ubedljivu pobedu, ublažio je poraz samo Rodrigo u 85. minutu.

Luka Jović je šansu dobio od 46. minuta, a Zinedin Zidan je tada promenio potpuno postavu, svih 11 igrača je zamenjeno. Jović se na terenu našao umesto Benzeme, dok je i na drugoj strani bilo promena, ali u manjoj meri.

U 46. minutu su Bavarci imali pet izmena, u 59. dve, u a od 72. su još tri igrača promenjena.

Daleko više je pokazao Bajern, koji je mogao i ubedljivije da slavi, pa je jasno da Zidanu predstoji veoma težak posao - na žestokim mukama su bili Kurtoa i Navas...

Luka Jović se trudio da učestvuje što više u igru, vraćao se po loptu i dalek ona svoju polovinu, ali se čini da je trema ipak učinila svoje, takođe, ni saigrači mu se baš nisu proslavili u kreaciji, a bilo je i mnogo debitanata - uz Jovića, vatreno krštenje imali su strelac Rodrigo, Ferland Mendi i Kubo.

VIDEO - Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUKTE

    21. jul 2019 | 09:49

    prijateljska utakmica znaci trening i nista vise

  • Hala madrid

    21. jul 2019 | 10:04

    Tipicno kod nas odma pljuvanje decko nema pojma...prevelika ljubomora sto decko igra u najvecem klubu na svetu,kao i u reprezentaciji mladoj gde sistem igre nije postojao kod djorovica koji je pao sa marsa,cekam samo da pocne da daje golove da pocnu svi pljuvaci da ga hvale,napred luka...Hala madrid

  • Ujka Zitko PFK

    21. jul 2019 | 08:49

    Sad kad krenu za koji mesec da ga salju na pozajmice u drugu spansku ligu.Pa cemo da citamo vest: dje je i sta radi srpski falkao(el tigre)🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA