≫ 

Embape oterao Nejmara sa šampionskog "fotkanja": Francuz fizički udaljio saigrača od ekipe (VIDEO)

I ovo je pokazatelj da Brazilac više nije deo tima

  • 1
Foto: twitter/Foty Hoomor

Pari Sen Žermen je osvojio "Šampionski Kup" (duel prvaka Francuske i osvajača Kupa) pobedom u meču za trofej protiv Rena rezultatom 2:1 u kineskom Šenženu. 

Revanširali su se "Sveci" Renu za poraz u finalu Kupa, i to posle preokreta u drugom poluvremena u režiji Embapea i Di Marije, dok je jedini pogodak na drugoj strani postigao Adrien Unou.

Ipak, više od meča pažnju je privukla situacija sa šampionskog poziranja igrača Pari Sen Žermena nakon utakmice, a u centru pažnje bili su Embape i Nejmar.

Brazilac nije bio u protokolu za meč, a očito ga Embape nije želeo ni u kadru za fotografisanje - pa ga je sklonio od ostatka ekipe!

Samo ga je odgurnuo francuski fudbaler baš kad je Brazilac prišao da se fotografiše sa ekipom, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku Nejmaru da više nije deo tima.

Nejmar se, međutim, pridružio ostatku tima tokom šampionske ceremonije, Verati ga je dovukao među igrače, uz "blagoslov" Embapea čiji je gest prema Brazilcu ipak više bio šala, nego ozbiljna poruka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    3. avgust 2019 | 22:38

    Pogledajte story od neymara i mbapea... To je sve sala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA