≫ 

Čuo sam za tunel gde su i Liverpulu klecala kolena: Hrvata iz Kopenhagena Delije neće impresionirati

Bartolec tvrdi da potresi u tunelu ispod severa neće moći da ga ometaju

  • 53

Hrvatski fudbaler Karlo Bartolec jedva čeka da vidi atmosferu u kojoj su i igračima Liverpula "zaklecala kolena" kada u utorak bude gostovao na Marakani.

Jedan je od retkih igrača koji će u roku od dve sezone posetiti i "JNA" (tada kao igrač Nordsjelanda) i Ljutice Bogdana pošto kao igrač Kopenhagena doći na megdan Crvenoj zvezdi u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svestan je da kod srpskog šampiona "nema labavo" mada je Zvezda poražena u prethodnom kvalifikacionom meču od Helsinkija, posle skoro dve godine i poraza od Krasnodara.

- Znam da je Zvezda neugodan domaćin, čuo sam priče o čuvenom tunelu na Marakani, u kojem su i igračima Liverpula zaklecala kolena. Ali, mene to ne može da impresionira. Jedva čekam da i to doživim. Prošle godine s Nordsjelandom sam igrao u Beogradu protiv Partizana i tada su mi zviždali, pa sam već naviknut na tamošnji ambijentu - tvrdi Bartolec za Večernji list.

Kopenhagen je prethodnih godina imao redovna učešća u nekom od dva najveća evropska takmičenja i obiluje iskustvom sa ovih frontova.

- Liga šampiona je veliki izazov za nas, to su utakmice u kojima moraš da se bacaš na glavu, pa šta bude. Naš tim se još uigrava, promenili smo dosta igrača, pa još nemam jasnu sliku koja je naša prava snaga - istakao je Bartolec.

Prvi meč između Zvezde i Kopenhagena se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 20 sati i 45 minuta.

Totenhem poslednju proveru pred start Premijer lige ima protiv Intera (16.00, London), a kvota na pobedu finaliste Lige šampiona je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🧯

    4. avgust 2019 | 12:45

    Nikad neću zaboraviti facu Gospodina Jirgena Klopa na gol Pavlova za 2:0-Neprocenjljivo

  • pera

    4. avgust 2019 | 12:44

    Hrvati su majhrabriji narod ne zato sto se nicega ne boje vec zato sto se nicega ne stide

  • joakim

    4. avgust 2019 | 12:59

    Ne moze se nikad uporediti Zvezda i Marakana sa stanarima stadiona bivse vojske JSD propale drzave.Zvezda Srbija nikad yu🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA