Milošević posle Mačve: Da posebno pričam o njemu? Zaista me to više ne zanima... (VIDEO)

Trener crno-belih je tako jasno stavio do znanja da je zadovoljan partijom mladog Stevanovića

  • 9
Savo Milošević Printskrin: Telegraf

Ako ćemo gledati generalni utisak - Savo Milošević može da bude zadovoljan i igrom i rezultatom Partizana posle utakmice sa Mačvom (4:0)!

Upravo to je trener crno-belih i istakao posle meča, mada je napomenuo da ga neke stvari u defanzivi ne raduju.

- Generalno, mogu da budem zadoovljan i rezultatom i igrom. Detalja za nezadovoljstvo uvek ima, ali mi to ispravljamo iz utakmice u utakmicu. U par situacija smo dozvolili da nam lako dođu gore, mada smo mogli to da sprečimo. Ali 'ajde, ne treba insistirati na perfektnosti. Ako budemo igrali ovako brzo u nsstavku, golovi će dolaziti - rekao je Milošević.

Trener Partizana je imao zanimljivo viđenje partije Filipa Stevanovića, momka koji je dao vodeći gol za crno-bele.

- Ja Fiću (Filip Stevanović) smatram jednakim prvotimcem sa svima. da posebno pričam o njemu zato što ima 16 ili 17 godina, zaista me ne zanima. Za mene su jednaki svi, od 17 do 35 godina. Svi rade svoj posao i ispunjavaju zahteve. Neću se više osvrtati na njega, ne bih ga stavio na teren da ne zaslužuje da bude tu - rekao je Milošević u čijem izlaganju možete saznati i stepen povrede Nemanje Miletića.

Što se tiče trenera Mačve - Darka Tešovića - on je rekao:

- Nisu ovo pravi igrači Mačve, verovatno su podlegli malo i u ovoj neatmosferi.  Igrali smo protiv Partizana, tima koji treba da se poštuje. Mislim da ga danas nismo dovoljno poštovali i zato smo kažnjeni.

Otkrio je Tešović da je njegov tim dobio pojačanje u vidu Nenada Marinkovića, bivšeg igrača Partizana.

- Nenad je došao iz razloga da nam pomogne, kao da i mi pomognemo njemu. Od njega očekujem dosta. Još se mi kompletiramo - jasan je bio trener Mačve čije izlaganje možete pogledati ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA