≫ 

Ovo nije pljačka, sudija nas nije favorizovao: Solbaken kaže da su šanse za prolaz 50:50 (VIDEO)

Sudija nije "navlačio" za Dance, tvrdi strateg Kopenhagena

  • 6

Trener Kopenhagena Stale Solbaken rekao je da je Zvezda bila bolji tim tokom 90 minuta na stadionu Rajko Mitić, ali da su sada šanse pred revanš izjednačene.

Zvezda i Kopenhagen su odigrali nerešeno 1:1 u Beogradu. Za crveno-bele je pogodio Milan Pavkov u 44. minutu dok su Danci izjednačili spornim penalom koji je realizovao Vind.

- Ne mogu da kažem ništa o penalima jer nisam gledao usporeni snimak, slažem se da je zvezda bila, imali su jednu ili dve gol šanse više, ali su dali gol i u bitnom trenutku za njih. Ovo u svakom slučaju nije bila pljačka - rekao je Solbaken na konferenciji posle meča.

Nije imao primedbi na suđenje Tijaga Martinsa koji je delio pravdu na Marakani, a prokomentarisao je i atmosferu u kojoj su neki njegovi igrači "odrasli".

- Mislim da je sudija bio ok, bilo je situacija u kojima su bili oštećeni i jedni i drugi, nije favorizovao nikoga. Atmosfera je bila dobra i neki od mojih igrača su ovde postali zreli i porasli igrači - dodao je Solbaken.

Novinare je zanimalo i da li je ovo Kopenhagenov maksimum, pošto je srpska javnost očekivala više od tima koji je prethodnih desetak godina redovan učesnik ili Lige Evrope ili Lige šampiona.

- Nedostajalo nam je nekoliko igrača, tri važna zbog povreda, ali to je fudbal. Mislim da su imali više loptu i nisu mnogo više kreirali šanse. Gol su dali iz prve veće. Zvezda je velika ekipa - priča trener Kopenhagena.

Trener Zvezde Vladan Milojević ga je iznenadio jednom svojom odlukom pred ovaj meč.

- Bila je taktička promena, naravno mislili smo da će Ben igrati juče, ali je Zvezda fizički htela da pojača desnu stranu - priznaje Solbaken, koji sada daje jednake šanse obema ekipama za prolaz u plejof za Ligu šampiona.

- Ako je Zvezda bila favorit pre ovog meča, sada su šanse 50:50 sa ovim rezultatom. Tvrdo je i sve može da se reši. Jedan gol za njih i prošli su, jedan za nas i oni moraju da daju dva - rekao je Solbaaken.

VIDEO - Navijači prozivali sudije, Kosanović se raspravljao sa arbitrom ispred tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    7. avgust 2019 | 06:49

    Zbog ovakve izjave trebate 3 tMo da primite sramnici !!!

  • Gg

    7. avgust 2019 | 00:11

    Kako laze bata sta rece a osta ziv

  • MVP

    7. avgust 2019 | 09:11

    Pet spornih situacija u vašu korist i to nije pljačka,ti si mi kao neki sportsmen.Naravno da braniš sudiju jer si znao da će svirati za vas.Nisam znao da i epileptičari igraju fudbal,a tvoj igrač to jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA