≫ 

Pomoćni sudija izveo sprint godine na Marakani: Pobegao u tunel od Delija brže i od Bolta (VIDEO)

Portugalski sudija Tijago Martins izazvao je gnev navijača Zvezde, a jedan od njegovih pomoćnika je znao da ga čeka posebna dobrodošlica, pa je utekao čim je odsviran kraj

  • 34

Mnogo nervoze izazvao je portugalski sudija Tijago Martins na utakmici Crvene zvezde i Kopenhagena, gde je svojim odlukama skrojio rezultat na štetu crveno-belih.

Diskutabilan penal za goste, zatim nedosuđen za Zvezdu u identičnoj situaciji, kao i nedosuđen crveni karton njegovom zemljaku Zeki, bili su razlozi da Marakana proključa od besa.

Svestan toga bio je i njegov pomoćnik, koji mu je asistirao na delu terena gde je napadao Kopenhagen u drugom poluvremenu.

FK Crvena zvezda - FK Kopenhagen Foto: Marko Jovanović

Znao je da navijači neće spremiti toplu dobrodošlicu kada budu izlazili sa terena, pa je iskoristio metež posle poslednjeg sudijskog zvižduka da izvede sprint godine na Marakani i da pobegne u tunel brzinom poput Juseina Bolta.

Naša kamera uhvatila je delić sekunde kada je arbitar proleteo u kadru dok su Milojević i Solbakin išli jedan ka drugom da se pozdrave posle meča.

Takođe, sprint sudije možete videti i ovde iz širokog kadra koji je bio tokom TV prenosa:

Njegove kolege, glavni arbitar Martins i njegov drugi pomoćnik, morali su da prođu pakleni put do tunela podno Severa, gde ih je presreo pomoćni trener Zvezde Milan Kosanović, koji je imao svašta da im kaže, dok su ka njima leteli predmeti, kao i mnoge kletve od strane ljudi oko njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    7. avgust 2019 | 12:17

    pa svestan je da je on taj sto je digo zastavicu za nepostojeci penal pa bolje bezi

  • Lima

    7. avgust 2019 | 13:15

    Ako niste znali jedan od pomoćnika je dužan da po završetki utakmice prvi otrči u tunel (svlačionice) .

  • !!!

    7. avgust 2019 | 11:52

    Samo se vi radujte,kada Uefa posalje kaznu,onda je Uefa mafija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA