≫ 

Otkriveno koliko Pavkov pauzira zbog povrede: Loše vesti za Zvezdu pred revanš!

Fudbaler iz Begeča, a i njegov klub skupo plaćaju "batine" koje je dobijao od Kopenhagena

  • 60

Crvena zvezda će biti lišena usluga svog špica Milana Pavkova u naredne dve nedelje! Telegraf ovo saznaje dan nakon prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojoj su Zvezda i Kopenhagen odigrali 1:1.

On će zbog pauze propustiti revanš u Danskoj naredne nedelje, a ukoliko Zvezda prođe Kopenhagen pitanje je koliko će biti spreman za utakmicu sa švajcarskim Jang Bojsom u plejofu za Ligu šampiona.

Crveno-beli su vodili od 44. minuta upravo golom Pavkova, ali su svi bili iznenađeni činjenicom da ga je od starta drugog poluvremena na terenu zamenio Ričmond Boaći.

Bilo je utoliko čudnije jer je Pavkov pri izlasku sa terena gestikulacijom rukama podgrevao atmosferu na tribinama i delovalo je da je sve u redu.

Ispostavilo se da je Milan već u drugom minutu prvog dela igre povredio zadnju ložu i od tada do kraja poluvremena stiskao zube, pa čak povređen postigao i spomenuti gol.

Pored toga, propustiće u Superligi mečeve protiv Mladosti u četvrtom, Spartaka iz Subotice u petom i Čukaričkog u šestom kolu domaće Superlige.

VIDEO - Milojević posle bolnog remija: Nema predaje, Srbi smo, izdržali smo i gore od ovog

(D.U / M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    7. avgust 2019 | 15:46

    Nije smeo da postigne gol, jer onaj Boaći makar i bez noge mora da igra. To se vidi iz aviona da je Boaći kombinacija, a Pavkov recimo nije. Kada je sve normlano i regularno napadač koji postiže golove uvek je prva opcija i na njemu se ne oštri ona stvar. Sada se radi navodno o povredi (zadnja loža, prednji primicač) ali nije teško ustanoviti da je kako god okreneš Pavkov igrao maksimalno poluvreme, često i manje toga. Da je Boaći zabio samo ona dva komada Liverpulu to bi bio novi Drogba, genije, čudo od igrača ... Kapiram ja da nekako treba teslimiti Boaćija a da ga niko za iole ozbiljniji novac neće, pa se zato forsira ali ovo je pevršilo svaku moguću meru.

  • Boki

    7. avgust 2019 | 12:53

    Samo me zanima zašto je Tomane doveden.

  • Dr Laza

    7. avgust 2019 | 13:20

    Čitajući sve komentare, koje na portalima ostavljaju individue koje sebe nazivaju grobarima, rešio sam da od četvrtka sebe nateram da prestanem sa utopijom da navijam za sve naše klubove kada igraju međunarodne utakmice. Po tim komentarima ustvrdih da oni u stvari nisu "naši" već ostrašćeni, neprijateljski "njihovi", pa kada je već tako daleko im "lijepa njihova".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA