≫ 

Video sam parolu Delija, ali ne znam ćirilicu! Hrvat iz Kopenhagena o Zvezdi: Igrači su im prosek

Po njegovom mišljenju samo dvojica momaka u crveno-belom odskaču kvalitetom

  • 39
Hrvat iz Zagreba Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images, Marko Jovanović

Fudbaler Kopenhagena Hrvat Karlo Bartolec, smatra da njegov tim ima veće šanse od Crvene zvezde za plasman u plej-of za Ligu šampiona i da u redovima srpskog prvaka samo Marko Marin i Mohamed El Fardu Ben prave razliku.

Bartolec je dodao da je zadovoljan remijem u Beogradu (1:1), koji su Danci izborili sumnjivim penalom u finišu meča.

- Sad su naše šanse za prolaz veće, rekao bih u procentima 60:40. Na početku utakmice bilo je kod nas malo napetosti i nervoze, domaćin je dao gol, ali sa 1:1 sve je u redu. Biće drugačije u revanšu - rekao je Bartolec za zagrebačke Sportske novosti.

Bartolec, koji je na stadionu "Rajko Mitić" ušao u igru u 88. minutu, kaže da Zvezda nije isti tim na svom terenu i u gostima.

- Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica, mnogo su bolji na svom terenu nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle godine u Ligi šampiona da su kod kuće bili vrlo dobri sa Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali "porcije". Analizirali smo ih s Helsinkijem, takođe su kući na "ho-ruk", potom odu na revanš i potpuno su drugačija ekipa - 

Povremeni hrvatski reprezentativac naglašava da je cilj Kopenhagena plasman u Ligu šampiona preko Crvene zvezde i Jang Bojsa.

- Sa Ligom Evrope bismo bili zadovoljni, međutim nije to isti nivo. Liga šampiona je glavni plan - optimista je bivši desni bek Lokomotive iz Zagreba i Nordsjalenda.

On je pohvalio je atmosferu sa tribina, s tim da nije davao značaj parolama sa severne tribine.

- Video sam da su imali neke poruke, ali nikad nisam učio ćirilicu da bih pročitao, a nije me ni zanimalo što piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje, oni svoje, ja poštujem svoje i to je to - zaključio je Bartolec.

Revanš na stadionu Telia Parken na programu je sledećeg utorka.

VIDEO - Gol Pavkova za delirijum 40.000 ljudi: Ovako je Milan šokirao Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braćala

    8. avgust 2019 | 12:47

    Pročitao si ti druže šta je pisalo. Znaš ti, znaš.

  • 534

    8. avgust 2019 | 13:10

    Svi bivši srbi kažu da ne znaju

  • Aaasss

    8. avgust 2019 | 12:54

    Bio jednom jedan hrvat prosle godine u salzburgu zgazio Milana i krenula ludnica,samo ti pricaj i omalovazavaj pitaj zemljaka kako je prosao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA