Šok za Siti pred start sezone - teška povreda Sanea!

Posledice Komnjuniti šilda...

  • 0

Prošlo je skoro nedelju dana od utakmice Komjuniti šilda između Mančester Sitija i Liverpula, a tek sada se saznalo zbog čega je Leroj Sene napustio teren. Bild tvrdi da je stradalo koleno.

Utakmica koja otvara svaku sezonu u Engleskoj, Komjuniti šild, donela je prvi trofej Mančester Sitiju, ali i ozbiljnu povredu Sanea. On je već nakon 11 minuta morao da napusti teren i sve do danas se nije znalo u čemu je bio problem, ali, kako prenosi Bild, Nemcu su stradali ligamenti kolena i predstoji mu duža pauza.

Nije tačno rečeno da li su u pitanu prednji ukršteni, ali se navodi da je operacja neophodna i da ga čeka duga pauza.

Siti se i dalje ne izjašnjava. Ćutao je o ovome jer se nadao da će uspeti da realizuju Saneov transfer u Bajern, gde bi Građani dobili oko 100 miliona evra, dok bi sam igrač zarađivao čak 18 miliona evra godišnje, i tako postao najplaćeniji igrač Bundes lige.

Bild dalje navodi da se povratak na teren može očekivati tek oko nove godine.

Sada se čeka da se povodom ovoga oglasi zvanićno i Mančester Siti i da saopšti detaljniju prognozu koliko će Nemac odsustvovati sa terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA