≫ 

Milošević upozorio igrače na zamke u Turskoj: Fizički odgovoriti rivalu, odoleti pritisku sa tribina

Strateg crno-belih oprezan pred revanš sa Malatijom

  • 5

Paritzan je u Turskoj došao po ono što je propustio da uradi u Beogradu, da završi posao sa Malatijom i okrene se doigravanju za Ligu Evrope. 

Odigrali su kao u najboljim danima crno-beli beogradski meč, plesali po terenu, postigli tri, a mogli su još tri gola - i to najbolje svedoči o odnosu snaga dva tima pre nedelju dana.

Ipak, gol Turaka je uneo zebnju u tabor srpskog viceprvaka pred revanš, a zna se koliko je vatrena atmosfera na turskim stadionaima, i to je ono što najviše brione Savu Miloševića - kako ne odleći pritisku.

- Nema puno tajni, već smo igrali više puta u našem prvenstvu protiv jednog rivala u kratkom periodu - poručio je Milošević, aludirajući na to da ne postoji problem igranja protiv istog rivala u kratkom vreneskom periodu.

FK Partizan Verovatni sastav Partizana za sutrašnji meč Foto: Telegraf.rs

Ne vidi strateg Partizana kako bi jedni druge mogli da iznenade posle odigranog duela i skautiranja kojeg je bilo od trenutka kada su jedni druge dobili na žrebu.

- Znamo mnogo o njima, kao i oni o nama, pa nećemo biti u prilici da se međusobno iznenadimo. Bitno je da igrači budu spremni da odgovore fizički i da budu spremni na pritisak sa tribina koji će sigurno biti veći nego što je to bilo na našem stadionu. Mislim da će to biti veoma važno za sutrašnji meč - rekao je Milošević.

Duel sa Turcima stiže u trenutku kada je Partizan ušao u gust ritam utakmica na domaćem i evropskom frontu, što, kako kaže Savo, nije problem ako je ekipa uigrana i okupljena mesecima ranije - što nije slučaj sa njegovim timom.

- Nije niišta lako u životu... Opet ću ponoviti: jedini problem, zaista realan, i ne bih da ovo zvuči kao opravdanje, mi još uvek nemamo formiran tim. Ovih par igrača su došli pre desetak dana, kao što je Sadik, i to je prosto nedovoljan period da bi mogli da ih 100 posto uvedemo u ono što mi radimo. Meni je to, i stručnom štabu, najveći problem, jer nemamo namešten tim mesecima ranije. Da je imamo, ritam četvrtak-nedelja, ta učestalost mečeva, ne bi bio toliki problem. Kada nemate formiran tim, a morate da rotirate kad je takav ritam, onda je to već problem. Ali sve su to stvari sa kojima moramo da se nosimo, jer od kukanja nema ništa. Moramo dati sve od sebe da rešimo postojeće probleme najbolje što možemo u ovom trenutku.

(Izveštač Telegrafa iz Turske, Miloš Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. avgust 2019 | 20:24

    Главна замка је што вам не суде ваше судије из првенства...

  • Pop

    14. avgust 2019 | 20:39

    Krusevac,eto vam upozorenja manekeni!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA