≫ 

Švajcarci udarili po Milojeviću: Da li nas zezaš čoveče da vam navijači nisu incidentni?

Delije su tokom svog marša ka stadionu upale u sukob sa štićenicima klinike za odvikavanje od droge, a jednog su brutalno prebili na ulici

  • 8
Vladan Milojevic Foto: Nikola Tomić

Švajcarski mediji Blik kritikovao je izjavu trenera Zvezde Vladana Milojevića, koji je dan pre meča istakao da mu nije jasno zašto se stalno potenciraju navijači Zvezde kao incidentni. Zvezda je igrala nerešeno sa Jang Bojsom 2:2 u prvom meču plej ofa Lige šampiona, a revanš je u sledeći utorak u Beogradu.

Konkretno, švajcarski novinar je pred meč postavio je pitanje treneru Zvezde "da li će Zvezda uticati na navijače da ne prave incidente na utakmici", a evo i šta mu je Milojević odgovorio:

- Evo vašem dragom kolegi ću da odgovorim na jedan način. Ne znam zašto se to potencira. Ne znam koliko je vaš dragi kolega upoznat sa Crvenom zvezdom prošle godine i kada smo imali najbolje navijanje i da smo osvojilim neki bi rekli, prvo mesto u Ligi šampiona. Ne znam stvarno iz kog razloga se potencira. Mislim da naši navijači, mnogo su odani, mnogo vole klub i do sada, kao što ste videli, nije bilo nikakvih incidenata - rekao je Milojević.

VIDEO: Milojević držao lekciju Švajcarcima zbog Delija

Ipak, pre meča Delije su uglavnom pevale pesme u centru grada, a kada su krenule ka stadionu desio se incident.

Sa prozora klinike za odvikavanje od bolesti zavisnosti određeni štićenici su uzviklivali neke parole za Kosovo, pa su navijači uzvratili pesmom "Kosovo je Srbija" ali su usput i jednog štićenika prebili na ulici. Takođe su pocepali zastavu LGBT populacije i bacali su konzerve piva ka kafiću koji okuplja tu grupu ljudi.

VIDEO: Haos na ulicama Berna, Delije učestvovale u tuči, bilo i pucnjave!

Nedaleko odatle desio se incident na mostu gde je bilo povređenih ljudi.

Sve to navelo je novinara Blika da se upita Da li ih je to Milojević zezao na konferenciji kada je rekao da Delije ne prave incidente.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    22. avgust 2019 | 07:42

    Interesantno vidjenje novinara iz Svajcarske, znaci kada njihovi provociraju pevajuci o Kosovu, to je u redu a kada dobiju po njuskama to je incidentno, e ko vas ne zna.....

  • Косингас

    22. avgust 2019 | 06:28

    Багра швајцарска! Прљави шиптарски новац чини своје. А, некад су били земља Арчибалда Рајса.

  • Istina

    22. avgust 2019 | 03:09

    Zamisli da su bili spremni za 30 k pa osvojili bi bern... proglasili bi okupaciju. Delije svaka vam cast! Ponos iznad svega to nas drzi i srce pobozno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA