≫ 

Neškovi Orlići ostavili neviđen svinjac u svlačionici i šokirali sve na Karađorđu (FOTO)

Posle kiksa na terenu, imali su kiks i van njega

  • 42
Nesko, Orlici, djubre Foto ilustracija: Telegraf/MN Press/Facebook/Biljana Černić

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Neškom Milovanovićem, imala je novi kiks u kvalifikacijama, pošto je i Letonija uspela da odnese bodove iz Srbije.

Orlići su na Karađorđu remizirali sa Letoncima (1:1) i sada su na pretposlednjem mestu na tabeli grupe 5 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Osim kiksa na terenu, Neškovi Orlići su imali i ozbiljan kiks van njega. U svlačionici.

Naime, po završetku meča na Karađorđu je u svlačionici Orlova, gde se vidi i akreditacija FSS-a za ovu utakmicu, viđen potpuni svinjac. Đubre na sve strane, razni papirići po podu, prazne flaše, limenke energetskih pića, ali i, ono što je najgore - prazne kutije pica!

Neobjašnjivo je da profesionalni sportisti posle meča jedu nezdravu brzu hranu poput pice, ali možda i to daje odgovor na njihove rezultate i igre od starta kvalifikacija.

O kulturi i vaspitanju je izlišno govoriti. Slika govori više od svake reči.

Podsetimo, nedavno su nešto slično na Marakani uradili i Ronaldo i Portugalci, koji, doduše, nisu imali prazne kutije pica.

Sa druge strane, imamo i pozitivan primer kada su Japanci na Mundobasketu svlačionicu ostavili tako sređenu, da oni koji čiste posle nisu imali ni potrebe da ulaze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    11. septembar 2019 | 12:46

    Nesko cekaju te konobari u restoranu "Kod Momcila" u Meljaku!!!

  • KimDzong

    11. septembar 2019 | 12:20

    Sta Vi ocekujete od ovih neobrazovanih mladica(maksimalno osnovna skola kod vecine) u glavi im milionski ugovori, setite se prvih uspeha kosarkasa,vaterpolista,rukometasa sve bili fakultetlije i tada je poceo uspon u tim sportovima,a fudbal uvek buzdovani neobrazovani i uvek neuspeh!Neka me neko demantuje?

  • MIRA

    11. septembar 2019 | 12:23

    KAKAV TRENER, TAKVI I IGRAČI!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA