Putevi šampiona: Nina Radulović i Deki Pantelić u novom formatu Arene sport

U subotu 21.09. od 20h na Areni sport 1 imaćete priliku da pogledate jedinstveni format posvećen Ligi šampiona

  • 2

Za sve fudbalske sladokusce harizmatični i novi voditeljski par na medijskom nebu Srbije, Nina Radulović i Dejan Pantelić, provešće vas "Putevima šampiona" kroz emisiju za koju tvrde da je jedinstven format na svetskom nivou.

- Mi obilazimo gradove učesnika Lige šampiona. Prikazaćemo vam kako izgleda jedan od najskupljih stadiona na svetu, kako se šije trava, kako izgledaju autentične kopače najvećih fudbalskih zvezda, gde navijači slave pobede ali i onu drugu stranu tih gradova istoriju, kulturu, šoping - kažu Nina i Deki.

Nina Radulović i Deki Pantelić Nina Radulović i Deki Pantelić tokom snimanja emisije "Putevi šamipona" sa legendarnim Dekijem Stankovićem Printscreen: Arena sport

Otkrili su nam kakve su sve neobične situacije imali na putovanjima tokom snimanja, kod kojih legenda fudbala su bili u gostima ali i koji grad ih je razočarao a koji doslovno "izuo iz cipela".

- Bilo je naporno ali prelepo. Ti trenutci koje mi podelimo kao ekipa, nas sedam, osam, to je nezaboravno i teško može da se prepriča u ovih dvadesetak minuta a gledaoci će sigurno osetiti tu našu energiju i uživati uz ovaj neverovatan format - tvrdi Nina.

Nina Radulović i Deki Pantelić Nina Radulović i Deki Pantelić tokom snimanja emisije "Putevi šampiona" Printscreen: Arena sport

Detalje i sve zanimljivosti koje su nam otkrili Nina i Deki saznajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA