≫ 

Terzić opleo po Vučeliću: Doveo si partizanovca da opljačka Zvezdu, zavuci se u mišju rupu i ćuti!

Nastavljen je "rat" između Vučelića i Terzića

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odgovorio je predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću da treba da ga bude sramota posle derbija i da ne bi smeo da se oglašava posle svega onoga što se u nedelju dešavalo na stadionu Partizana.

A desilo se to da je Partizan pobedio sa 2:0, golovima Sejdube Sume i Zorana Tošića u 83. i 93. minutu posle čega je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela rekao da je njegov klub oštećen za gol i da je to poremetilo tok meča u trenutku kada je bilo 0:0.

Od tog trenutka su krenule međusobne prepirke na reakciji Humska - Ljutice Bogdana, a Vučelić je u najskorijoj za televiziju Hepi rekao da se Terzić služi "uličarskim metodama" i da neće da prizna poraz.

- Šta da kažem na ovu Vučelićevu izjavu osim "Vučeliću sram te bilo". Sve što sam juče rekao na konferenciji za medije, Vučelić je danas to indirektno sam potvrdio. Potvrdio je da ništa ne zna o fudbalu i da zna samo da spinuje javnost kao što je to radio devedesetih kada je radio isto što i danas: lagao je ovaj narod - počeo je priču Terzić za Telegraf.

Nakon toga je negirao da se igrači Zvezde nisu bunili kada je Nemanja Milunović postigao gol u 70. minutu, a pogodak nije priznat zbog prethodnog faula Žandera nad Vladimirom Stojkovićem.

- On kaže da se Zvezdini igrači nisu bunili kada im je poništen gol!?? Znači njemu je jedino merilo da li je Zvezdin gol regularan, ili ne, to da li su se naši igrači bunili. A trener Milojević je posebno tražio od svojih igrača da se ne raspravljaju sa sudijom i da poštuju njegove odluke. Očigledno da Vučelić svojim igračima daje drugačije instrukcije pa očekuje da oni "skaču" na sudije. To mu je jedini argument. A nema svoje oči pa da vidi ono što je videla čitava Srbija: da je Zvezda opljačkana i da nam je poništen čist gol, što je sinoć jednoglasno potvrdila i sudijska komisija FSS. Da Zvezdi nije poništen gol, Zvezda bi povela 1:0 i verovatno pobedila. Zvezda bi pobegla Partizanu 7 bodova i već možda utabala put ka trećoj uzastopnoj tituli - naglasio je Terzić.

Generalni direktor Zvezde tvrdi da Partizanova uprava spinom o tome da je klub iz Ljutice Bogdana "mezimica države", pravdaju pred navijačima sopstvenu nesposobnost.

- Opet priča istu priču i laže ovaj narod da je Crvena zvezda mezimica države. Pa neka izađe u javnost i neka kaže koliko je para Partizan dobio od države a mi ćemo izneti naše podatke koliko je Zvezda dobila i koliko je dala državi. Neka prestane zajedno sa ovim njegovim saradnicima da laže ovaj narod. Ako ne bude rekao on, mi ćemo izneti sve podatke. Sa tim lažima se mora prestati. Svojim spinovanjem javnosti napravio je atmosferu linča na stadionu JNA u nedelju uveče. Neka su pogledaju tviter nalozi onog Vuletića, TV emisije onog Pantića i ostale izjave Vučelićeve i njegovih saradnika u poslednjih nekoliko meseci ili godina. Da bi zaštitili svoje fotelje u Partizanu, napravili su od sebe žrtve kao alibi za svoju nesposobnost. Da bi se opravdali pred svojim navijačima, napravili su ambijent u javnosti da država hoće da ugasi Partizan, a onda zbog mira u kući uslovljavaju tu istu državu i reketiraju je - kaže operativac crveno-belih.

Terzić je ubeđen i da bi Partizan već bio deo prošlosti da nije bilo države i novca svih građana, zbog čega tvrdi da su priče o tome kako su crno-beli žrtva sistema - netačne.

- Ono na derbiju je bila refleksija tog pripremljenog terena. Ono je ličilo na poziv na bunt protiv nekih nevidljivih sila koje navodno žele da unište Partizan. A neće da kaže da bi taj isti Partizan sa njim na čelu već bio uništen da mu nije bilo države i državnih para. Sedam dana su pravili tenziju po medijima o našem penalu protiv Inđije, da li je faul bio na liniji ili nije. A onda dovedu Partizanovca da sudi derbi i opljačka Zvezdu. To nisu 3 boda, to je 6 bodova jer je to njima 3 više a nama 3 manje i otvoren put ka tituli. Umesto da se posle ove pljačke zavuče u mišju rupu i ćuti, on ide po televizijama i nastavlja sa propagandom da je Partizan žrtva ovog sistema. Sram te bilo Vučeliću i daleko ti lepa kuća i od mene i od srpskog sporta - odgovorio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. septembar 2019 | 20:46

    Znate sta ljudi...ovaj Terzic je mozda u pravu....spasila je drzava mnoge...i Partizan...i Zvezdu...medjutim...pitanje je...ko je Terzica spasio...drzava?Ako he drzava onda nesto bihe u redu sa ovom drzavom...PS.Sramota je blatiti onaku pobedu jedne ekipe koja je htela da igra fudbal i velicati ekipu koja fudbal ne igra godinama...

  • Aleksandargrobar

    24. septembar 2019 | 21:13

    Trazio sam komentar gospodina Terzica posle utakmice sa Indjijom ali nisam ga nasao mozda zbog toga sto ga nema ili Indjija kao klub nije bitna i svi ostali fudbaleri i klubovi u nasoj ligi ili je i ta utakmica namestena?Ali zato go protiv Partizana je cist???Dokle vise????

  • DrMoPFC

    24. septembar 2019 | 18:30

    I ti bi bio prošlost da ti nije pomogla vlast, nažalost ti držiš predavanja a svi znaju gde je tebi mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA