Partizanovo "STOP" za Zvezdinu inicijativu! Vazura: Nećemo veći broj stranaca, štetimo našoj deci!

Večiti rivali moraju da budu motor srpskog fudbala, da stvaraju igrače iz škola, za klub i reprezentaciju, a ne da ih “guše” sa osam stranaca i sprečavaju da se razvijaju i igraju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Br@nko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • D. M.

    01. oktobar 2019 | 12:29

    Zašto inicijativa nije pokrenuta pre utakmice sa Partizanom, ili na početku sezone, već nakon poraza?

  • D. M.

    01. oktobar 2019 | 12:24

    Zašto baš osam? Zašto ne deset, dvanaest ili šesnaest? Zašto da svi igrači u jednom klubu ne budu stranci? Šta će da urade sledeće godine kada neki drugi klub bude doveo npr. jedanaest stranaca, hoće li Terza ili neko drugi pokretati inicijativu za povećanje broja? Što se mene tiče dovedite ili ti dozvolite koliko god hoćete stranaca, ja bih uvek rađe gledao naše klince, nego neke poluigrače iz inostranstva,jer mali je broj stvarno kvalitetni stranaca i našoj ligi.

  • Br@nko

    30. septembar 2019 | 18:21

    Ne znam šta da kažem.Ima mi smisla i jedno i drugo.Možda bi bilo jedino ispravno promeniti pravilo da igrači članica evropske unije se ne tretiraju kao stranci. Drugo ni jedan srpski klub pa i zvezda ni partizan nemaju novca da imaju i strance i naše naj talentovani je fudbalere.To je prilika da drugi manji klubovi zadrže te igrače i postanu konkurentniji u ligi (pod uslovom da se ne namešta,a ako se ne namešta onda ni 11 stranaca ti ne može pomoći).Treće , UEFA ima stroga pravila o broju igrača. Klub mora da registruje odredjeni broj igrača koji su igrali u omladinskoj školi(od 15-21 god.), određeni broj igrača koji su igrali u našoj ligi(od 15-21),i šta preostane su stranci, zato zvezda ove godine je registrovala 23 umesto 25 igrača, a nisu joj falili stranci a ni domaći igrači jer jedan od uslova nije ispunjen.Tako da mora da postoji i omladinska škola a mora i da se igra sa domaćim igračima ako mislimo da igramo Evropu. I četvrto i poslednje zvezda da je igrala sa svih osam stranaca derbi ne bi ga dobila,jer je Partizan bio bolji. P.S veliki sam navijač zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA