≫ 

Čudesan preokret Zvezde za slom Olimpijakosa: Tri gola u pola sata, za "prvenac" u Ligi šampiona

 ≫ 

Sjajno drugo poluvreme crveno-belih, strelci Vulić, Milunović i Boaći

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nemanja

    02. oktobar 2019 | 13:24

    Treba se spustiti a zemlju dok su grci bili kompletni nista nismo uradili nijedan sut u okvir nismo imali tek kada su ostali bez igraca i povukli se nazad tada smo imali prostora da su ostali kompletni tesko bi bilo da i nereseno izvucemo taj crveni karton nam je pomogao a igra nam je ostala ista to se je videlo jos u prvom delu da bi odmah na pocetku drugog dela grci ostali sa igracem manje znaci nama treba u naredne cetiri utakmice sve ekipe da imaju igraca manje da bi mi imali sanse e to se ne desava cesto budimo realni samo zato sto su ostali bez igraca smo i dobili utakmicu a sada slede englezi koji su izgubili od bajerna i jedva cekaju da na nekom ispucaju sav bes i gorcinu a to smo mi mozete mi lupati minuse i vredjati me ali tako je to je realnost

  • GP

    02. oktobar 2019 | 11:15

    Ljudi spustite loptu na zemlju! Dok je Olimpijakos bio kompletan zvezda nije imala sut na njihov gol. Znaci da je lako zakljuciti kako je pobedila. Igrala je ocajno do iskljucenja igraca Olija, totalno ocajno i bezidejno, nula., i nikada ne bi dali gol da je Olimpijakos ostao kmpletan. Zato ne treba leteti previsoko vec dobro analizirati igru da bi se doslo do resenja kada i protivnik ima 11 igraca na terenu.

  • Darkobg

    02. oktobar 2019 | 10:11

    Bravo Zvezdo. Bravo sto si zapusila usta vecini kvazi menadžera sa portala, strucnjaka koji traze napadacki fudbal protiv Bajerna koji je je juce vratio Totenhem na fabricko podesavanje. Hvala ti Miloje sto nam otvaras vrata snova koji su pre samo par godina bili samo u masti pa cak i ni tamo. Opet teska srca ti zelim sto raniji odlazak odavde jer nasi strucnjaci iz fotelja nisu zasluzili da Zvezda bude ponovo velika. Drugde bi te u nebesa bacali. Ove preko puta necu ni da komentarisem jer njima nije mesto na nasim vestima... Znaju oni gde im je mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA