≫ 

Sudijska analiza: Zvezda oštećena za penal i crveni, sporan gol Marina! Dve greške na meču Partizana

 ≫ 

Sudije se nisu proslavile u ovom 11. kolu Super lige, a u centru pažnje su bili Bojan Nikolić i Momčilo Marković

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Skorpion
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    08. oktobar 2019 | 12:21

    Čak je igrač u plavom dresu koji je bio u živom zidu Napretka (Vukanović) pred sam šut izvođača slobodnog udarca (Marina) odgurnuo igrača domaćeg tima ne dozvoljavajući mu da interveniše. Dakle, ne samo da je igrač ekipe koja izvodi slobodan udarac bio U ŽIVOM ZIDU ekipe koja se brani (nedozvoljeno) već je načinio i prekršaj nad najbližim igračem u živom zidu. Pogledajte ga kako se, radujući se u grupi igrača svog tima, kao pi..ica okreće ka sudiji da se uveri da neće promeniti odluku. A u to istom Napretku je postao igrač. Poturica!!!

  • GP

    08. oktobar 2019 | 12:21

    " Igrač Partizana hvata za vrat igrača u crvenom i penal je postojao". Kao prvo, ovo je grublje receno nego sto je uradjeno. Inace bi bilo po 10 penala na utakmicama. Prirodnije je da je penal ruka od Natka, mada covek hteo ne hteo ne moze da je skloni. Kod nedosudjenog penala za Partizan kaze "ruka uz telo" i svaki put nadju opravdanje zasto Partizanu nije dosudjen penal. No sve to kraju, ovde je sporno sto je sudija u startu povukao Partizan nazad zbog dosudjenog penala za Vozdovac koji nije postojao i time odredio tok utakmice. Sto se tice meca u Krusevcu, svi vi vidite da je ostecen Napredak, ali ne smete to da kazete. I umesto da se jasno i glasno kaze kako se dogodila jos jedna Indjija na utakmicama zvezde vi govorite, posle sve one bruke, da je zvezda ostecena. Namerno jos vise podizete tenzije i ne doprinosite uopste njihovom smirivanju, a onda se cusite i nebulozno komentarisete ( Binic) zasto je Partizan pisao sudijskoj komisiji UIEFA. Pa ne, nego ce sigurno da veruje u komisiju u kojoj je Majo Vujovic, Karadzic, Radojicic i jos samo hvali Srdjan Obradovic, a sve Mrakicevi ucenici.

  • Skorpion

    08. oktobar 2019 | 11:57

    Meni nisu jasni oni koji hoce da objasne "grobarcicima" sta je posteno a sta nije, njima su Pantic i Vuletic vec odavno izbrisali rec "postenje" iz to malo mozga sto im je ostalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA