≫ 

Boaći povređen, ne putuje u London: Milojević zna napadača za Totenhem

Zbog povrede na treningu, fudbaler iz Gane mora na novu pauzu

  • 17
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Fudbalere Crvene zvezde očekuje meč 3. kola Lige šampiona sa Totenhemom u Londonu, a jedan od igrača koji nije na spisku putnika je Ričmond Boaći. 

Kako prenosi Žurnal, napadač crveno-belih povredio je list na treningu u sredu i samim tim neće biti u konkurenciji za predstojeći meč.

Isti list dodaje da Boaći nije radio proteklih dana, odlazio je samo na terapije, postojala je minimalna šansa da se oporavi do početka puta, međutim, posle propuštenog treninga stigla potvrda da internacionalac iz Gane neće konkurisati za tim protiv Totenhema.

Najizglednija opcija za jedinog špica u sutrašnjem okršaju na „vaj hart lejnu” je Portugalac Tomane, starter i na prethodnom meču Lige šampiona sa Olimpijakosom.

Da podsetimo, meč između Totenhema i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 sat.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bzs

    21. oktobar 2019 | 08:01

    Tomane bolje da ne igra, dok je igrao protiv olimpijakosa nismo se videli dok boaci nije usao pavkov je opet bolja opcija.

  • bale

    21. oktobar 2019 | 08:07

    Nije dobro Tomane neubedljiv Pavkov van forme nije dobro

  • 0008034

    21. oktobar 2019 | 08:50

    Prioritet svih prioriteta je dovodjenje kvalitetnog napadaca. Tomane nista, Pavkov veliki borac, ali nije u formi, a i da jeste, malo je jedan spic jer na Boacija, ocigledno, ne moze ozbiljno da se racuna jer posle svakog jaceg duela strepimo da li je povredjen. A konstantno je ili povredjen ili tek oporavljen od povrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA