≫ 

Tadić spakovao dve asistencije za Ajaks: Kopljanici demolirali Fejenord u Klasikeru!

Šampion Holandije za samo 40 minuta rešio derbi

  • 0
FK Ajaks - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajaksa ubedljivo su, sa 4:0, slavili protiv Fejenorda u popularnom Klasikeru, a nove asistencije za svoj tim upisao je srpski internacionalac Dušan Tadić. 

Već u 2. minutu susreta domaći tim je poveo u derbiju kola holandskog prvenstva. Kapiten Ajaksa Tadić dobio je loptu u šesnaestercu, odmah je precizno prosledio do svog napadača koji nije imao problem da savlada golmana gostiju Veremera.

Ritam meča nije opao posle gola, a novi gol viđen je samo 5. minuta posle prvog. Neres je sa desne strane dodao ka Taljafiku koji duplira rezultat.

Do poluvreman Tadić je upisao novu asistenciju. Igrao se 37. minut kada je dodao loptu Neresu koji dodatno uvećava rezultat, da bi konačnih 4:0 postavio Van de Bek 5 minuta pre kraja prvog poluvremena.

U drugom delu meča golova nije bilo, a Dušan Tadić napustio je igru u 86. minutu.

Ajaks posle nove pobede ima šest bodova prednosti u odnosu na AZ, PSV i Vitese, a Fejenord je tek na 12. poziciji sa 14 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA