≫ 

Partizan ima čudo od deteta i fudbalskog mađioničara: Ovakvi driblinzi dugo nisu viđeni u Srbiji!

Supertalentovani vezista još jednom demonstrirao neverovaran fudbalski dar

  • 27

Više nije nikakva tajna da Partizan u svojim redovima ima možda i najtalentovanijeg fudbalera na Balkanu, ali iz meča u meč mladi Filip Stevanović iznova oduševi navijače crno-belih nekim potezom za pamćenje.

Na utakmici sa Spartakom Stevanović je bio starter i sjajno je odigrao uz starije i iskusnije igrače Bibrasa Natha, Sejdubu Sumu, Takumu Asana i Umara Sadika, ravnopravno učestvujući u visokoj pobedi od 4:0.

Ipak, ostavio je i svoj pečat na meču i to u 74. minutu kada je u jednom napadu naprosto “zaludeo” čuvare iz redova Subotičana. U roku od 20-tak sekundi izveo je nekoliko minijatura i uspeo čak dva puta da “provuče” loptu rivalima kroz noge, što je izazvalo ovacije sa tribina.

Pogledajte video snimak Stevanovićevih “igrarija” na meču sa Subotičanima...

Video: Dribling Rikarda u stilu Ronaldinja

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    28. oktobar 2019 | 15:17

    Koliko bednih komentara, prosto neverovatno. A da kojim slucajem neko vas ili vi igrate ovako, sijali biste od srece i ponosa. A ovako samo neka mrznja i zavist.

  • Dragan

    28. oktobar 2019 | 14:44

    Puno komentara napacenih cigana jer u svom prvom timu a ni u prvih 18 nemaju niti jednog njihovog klinca.... Veliki klub srpstva a niti jedno dete da dobije sansu ali zato je kupljen mladi Jirka i onaj crnogorac Krstovic.... Jeste prvi na tabeli uz više penala nego utakmica što ste odigrali I forsiraju i klince Bena, LA Perlu, Marina, Zardela🤣🤣🤣🤣

  • Partizan pa og

    28. oktobar 2019 | 13:42

    Genije ! Samo da mu ova propala uprava produzi ugovor na naj manje 5 godina a ne da ga prodaju za par miliona .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA