• 30

Kokeza došao na Marakanu, Terzić mu sipao piće na otvaranju Zvezda TV-a

Svečana atmosfera na stadionu Crvene zvezde

  • 30

Generalni direktor Crvene  zvezde Zvezdan Terzić podsetio je na stadionu "Rajko Mitić" na neke od uspeha kluba iz prethodnih godina i sa brojnim zvanicama proslavio ozvaranje Zvezdine klupske televizije.

Na svečanoj ceremoniji pokretanja ove televizije bili su viđeniji članovi SD Crvena zvezda, legende kluba i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Zdravica Terzića, Kokeze, Mijailovića i Čovića, Foto: Telegraf.rs

Terzić i crveno-beli su prethodnih godina bili neretko na "ratnoj nozi" sa Kokezom, ali su razmirice prevaziđene, pa je sada direktor kluba iz Ljutice Bogdana sa predsednikom FSS nazdravio uz šampanjac.

- I tada sam vam rekao jednu veliku istinu, ne tražim ništa, samo vreme. Vreme je brzo proticalo, radili smo marljivo, ulagali energiju, znanje i emocije. Imali smo viziju. Danas Crvena zvezda opet dominira u domaćem prvenstvu, svi se nadamo trećoj tituli zaredom. Zvezda već treću godinu igra grupnu fazu, drugi put zaredom Ligu šampiona - rekao je Terzić o rezultatima kluba koji vodi.

Foto: Telegraf.rs

Podsetio je i na neke infrastrukturne pomake i radove na modernizaciji stadiona, ali i činjenicu da će Zvezda kao i brojni veći klubovi emitovati svoj program i onlajn i putem TV aparata.

- Marakana sija nekim novim sjajem, a dočekali smo da otvorimo i Zvezda TV. Uložili smo mnogo i na to smo ponosni. Od sutra naši navijači u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Evropi i svetu moći će jednim klikom da budu ovde sa nama, iako fizički nisu na stadionu. U saradnji sa našim sponzorom, napravili smo ozbiljan iskorak u budućnost

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

- Okupili smo ozbiljnu ekipu mladih ljudi koji imaju energiju znanje i ambiciju da svim navijačima na pravi način dočaraju ono što se dešava u našem klubu i ono što će se tek dešavati. A nadam se novim pobedama, titulama, učešćima u evropskim takmičenjima i svemu ostalom što čini veliki klub. Hvala što ste došli da zajedno svečano otvorimo Zvezda TV - rekao je Terzić.

Zvezdin program startuje u utorak petog novembra i biće emitovan putem interneta ili u kablovskom sistemu Telekoma. Crveno-beli su naveli da će programom pokrivati "čitavo fudbalsko carstvo" od terena, preko tribina do muzeja kluba.

U nastavku pogledajte i govor Zvezdan Terzića:

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima