Neka Totenhem vidi šta smo mi spremili: Milojević zagonetno najavio revanš sa Pevcima!

Može li Zvezda do novog podviga? Milojević ne obećava pobedu, samo pristup viđen protiv Liverpula!

  • 12
Vladan Milojević Foto: Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Totenhem u sredu u 21.00 u Ligi šampiona, a trener Vladan Milojević oprezno je najavio utakmicu koja može predodrediti dalji tok takmičenja.

- Očekuje nas velika utakmica, kao što smo ih imali sijaset na Marakani. Dolazi renomiran, veliki protivnik, iz krema evropskog i svetskog fudbala. Srećan sam jer dolazi ovakva ekipa, ugostićemo i Bajern, imamo priliku da pred našim navijačima i u našoj zemlji igramo protiv rivala koji je svih ovih godine pravio dosta dobrih stvari u Premijer ligi i Ligi šampiona, bili su finalisti. Ponosan sam i mislim da ćemo se predstaviti najbolje, i kao klub, i igraćemo muški. Da budemo kao što smo bili na Marakani svih ovih godina.

Osvrnuo se Milojević i na situaciju u grupi.

- Favoriti su uz Bajern za prolazak, uradićemo sve što je do nas da odigramo bez očekivanja stresa, tražiću da ne bude bilo kakvog opterećenja. Hoćemo da se predstavimo kao svih ovih godina. Fenomenalni su, videli ste u Londonu kakvi su bili, gospodin Poketino je jedan od najboljih trenera Evrope. Njegova zasluga je kako Totenhem izgleda ovih godina. Momci samo neka pokažu šta znaju.

Miloš Vulić izneo je svoja očekivanja.

- Mislim da je suvišno pričati o kvalitetima, dobro smo ušli ofanzivno, presekao nas je rani gol iz prekida, morali smo rano da se otvorimo, a nije lako kad im otvorite prostor, brzi su. Imaćemo ovde vetar u leđa, da izađemo maksimalno motivisano i agresivno. Rekao bih da će taj rezultat zavisiti od cele ekipe, moramo da budemo kompaktni, najmanju grešku kažnjavaju. Imamo video analize koje dosta pomažu, u Londonu smo videli prednosti i mane.

Milojević je dao i pomalo zagonetnu izjavu o revanšu sa Pevcima.

- Izvukli smo pouke, pozitivne, mnogo možete da naučite, nemamo mnogo ovakvih mečeva u Srbiji, biće sasvim drugačije nego u Londonu. Videćete šta smo spremili sutra, ima dosta segmenata na koje moramo da obratimo pažnju.

Zanimljivo je i kolika je razlika između mečeva na Marakani i na gostovanjima u Evropi. Ipak, ne želi Milojević da potencira Liverpul.

- Činjenica je da smo sasvim drugačiji ovde, na našem stadionu, pred punim tribinama, tolika količina energije... nije lako nikome, kako god se zvao. Znamo mi dobro da je Totenhem upoznat sa time. A javnost... Javnost kao javnost, ipak ću biti realan, igramo protiv ozbiljnog rivala, ono što je bilo juče, neka ostane tamo, probaćemo da pišemo novu istoriju, tako treba da bude i u fudbalu i u životu.  Totenhem je sve mečeve igrao na drugačiji način, znajući Poketina, koji dosta analizira prema protivniku, hajde da ostavimo za sutra šta su oni spremili, a oni neka vide šta smo mi spremili.

Osvrnuo se Milojević i na pomešane reakcije javnosti i navijača - mnogi zameraju zatvorenu igru, a onda im smeta kada se crveno-beli otvore i za to dobiju kaznu poput londonske.

- Nije ovo plejstejšn, realna je igra, ako se ne otvorite, ne možete da ispratite sve u oba pravca, jednu rupu zatvorite, otvori se druga, pa što se ne otvorite, pa se otvorite, pa primite pet.

Osvrnuo se Milojević i na zdravstveni bilten, pod znakom pitanja su Gobeljić i Vukanović.

- Videćemo, imamo još danas trening, imamo probleme sa pojedinim igračima, nadam se da ćemo imati sve. Ne mogu sigurno da odgovorim na ovo, ima indicija da možda Vukanović bude spreman. Kod Gobeljića je bolja situacija, mislim da sam dovoljno rekao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA