≫ 

Remzi morao da se izvini Ronaldu zbog "krađe gola" i rekorda Lige šampiona

Velšanin je uskratio Portugalcu novo ostvarenje

  • 4
aron remzi Foto: Tanjuf/Ap

Juventus je iz Moskve odneo bodove posle pobede od 2:1, ali je Ronaldo ostao "kratkih rukava". Izmakao mu je lep rekord, još jedan u nejgovog vanserijskoj karijeri, onaj po broju golova protiv različitih klubova u elitnom takmičenju.

Dosad je pogađao mrežu 33 različite ekipe u Ligi šampiona, a bukvalno su ga milimetri delili da matira i 34. i tako postane jedini u istoriji sa takvim dostignućem.

Međutim, njegov saigrač Remzi mu je pokvario računicu.

Velšanin je u 7. minutu utakmice sa same gol-linije pokupio loptu koju je Ronaldo ubacio iz slobodnog udarca, a onda prošla kroz ruke golmana ruskog tima, i zakotrljala se ka mreži.

Umesto da je pusti, i tako omogući Ronaldu da se još jednom proslavi, Remzi je poturio svoju kopačku i sebi prilepio etiketu strelca, što se sigurno nije dopalo Portugalcu.

Pošto je malo kasnije shvatio šta je uradio, pokušao je da opravda svoj nepotreban potez.

- Mislio sam da je golman bliže lopti od mene i da ima šansu da stigne do nje ako se baci, tako da sam instinktivno krenuo ka lopti da budem siguran da će preći preko gol-linije. Ali, izvinio sam se već Ronaldu - rekao je Remzi.

fudbaleri juventusa Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    8. novembar 2019 | 12:08

    Aj sto si Ronaldu ukrao gol, dace on jos mnogo golova, nego sto si (sudeci po onoj losoj tradiciji), verovatno nekome presudio 😂

  • S

    8. novembar 2019 | 13:11

    Nema sumnje da je Ronaldo jedan od najboljih igrača na svetu, medjutim toliko je prepotentan i pun sebe da je to neverovatno! Sigurno je cmizdrio što je Remzi dao gol! Čuj da se izvine, samo zato što je dao gol!

  • Svila

    9. novembar 2019 | 05:26

    Naravno da je Ronaldo upravu, to je sebicno od remsija da tako uradi, ko je ikad igrao fudbal zna zato

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA