Zanimljiv gaf trenera Zvezde? Radnički u seriji poraza, Milojević poželeo "neka nastave ovako"

Sigurno da nije zlonamerna, ali je interesantna izjava

  • 2
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je njegov tim zasluženo pobedio ekipu Radničkog iz Niša u okviru 17. kola Superlige Srbije sa 2:0 na Čairu.

Zvezda je pobedila golovima El Fardu Bena iz 40. i Alekse Vukanovića iz 77. minuta i ostala na prvom mestu tabele sa 43 boda. Radnički je sedmi sa 25 bodova.

- Moram da istaknem da je bio sjajan ambijent. Uvek je teško igrati pred publikom u Nišu, ali smo znali šta nas očekuje i dobro se pripremili za meč. Ovo je bio pravi derbi. Radnički ima dobru ekipu i iskusnog trenera, ali smo uspeli da kontrolišemo utakmicu i da od samog starta pokažemo ono što smo i želeli. Prvo poluvreme je bilo sjajno i recept za ono kako treba da igramo i u budućnosti. Postigli smo gol na vreme, dogovorili se na poluvremenu da nastavimo u istom ritmu i na kraju smo zasluženo trijumfovali - rekao je Milojević posle pobede.

Mada je niški tim u seriji od tri poraza u Superligi (Radnik, TSC, Zvezda), Milojević je Radničkom poželeo da "nastavi sa ovakvim partijama", jer je "Real sa Nišave" zaista odigrao dobro drugo poluvreme protiv Zvezde.

- Drago mi je što su danas dobro odigrali i pokazali da su na pravi način izašli iz povrede. Čestitam mojim igračima na dobroj igri, a Radničkom želim da nastave da pružaju ovakve partije i da ponove rezultat od prošle godine kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope - kazao je Milojević.

Video: Vukanović za pobedu Zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA