≫ 

Pogledajte šta se sve tokom dana dešavalo pred meč Zvezde i Bajerna!

Pred meč godine za crveno-bele, Telegraf je tokom celog dana, u svom blogu uživo pratiO dešavanja u Beogradu

Crvena zvezda od 21.00 (Arena sport 1, RTS 1) na Marakani dočekuje Bajern iz Minhena u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona. Bajern je već obezbedio plasman u nokaut fazu, a pobedom bi osigurao i prvo mesto.

Zvezda bi sa druge strane pobedom najverovatnije obezbedila evropsko proleće. Telegraf je tokom celog dana bio na ulicama Beograda i ispred Marakane gde vas je izveštavao o svim dešavanjima pred meč.

DEŠAVANJA TOKOM DANA

19:09 - UEFA je izdvojila potez Tomasa Milera sa sinoćnjeg treninga Bajerna na Marakani - nadamo se da se neće naigrati večeras.

19:05 - Bajern je na svom tviteru postavio fotografiju Zvezdinog stadiona iz sektora koji je predviđen za gostujuće navijače.

17.51 - Remi omladinaca Zvezde i Bajerna!

Uspeli su crveno-beli omladinci da izdrže nalete nemačkog tima i odigraju 1:1. Bod koji dosta znači izabranicima Slavoljuba Đorđevića.

Luklić je pogodio u 36. za 1:0, da bi Batista majer izjednačio u 52. minutu. bajern sada ima 11 bodova i ide dalje, Zvezda je druga sa osam, Totenhem ima sedam, a Olimpijakos dva.

Dakle, crveno-belima je potreban trijumf za siguran plasman dalje! Takođe, ako pevci izgube u Minhenu onda je totalno nebitno kako će crveno-beli igrati sa Olimpijakosom.

Opširnije >>> OVDE.

17.12 - Bajern je izjednačio!

Omladinci Bajerna uspeli su da poravnaju rezultat, strelac je Batista Majer iz slobodnog udarca.

16.45 - Poluvreme na meču omladinaca!

Zvezda vodi posle prvih 45 minuta, ali vredi pomenuti da je golmna Katić u finišu odbranio dva zicera gostima. S druge strane, u Londonu, Totenhem je dobio Grke rezultatom 1:0.

16.36 - Zvezda vodi protiv Bajerna!

Omladinci Zvezde poveli su protiv nemačkog tima golom Aleksandra Lukića u 36. minutu. Asistent je bio Radulović.

16.30 - Bez golova na meču omladinaca

Posle posla sata igre, rezultat je 0:0. I jedna i druga ekipa su imali svoje šanse, gosti možda čak i bolje, ali se rezultat nije menjao. Totenhem u Londonu, inače, vodi sa 1:0 protiv Olimpijakosa.

16.00 - Počinje meč omladinaca Zvezde i Bajerna!

Bajern je prvi sa 10 bodova, Zvezda je druga sa sedam, Totenhem ima četiri, a Olimpijakos samo dva.

Svima je jasno da bi crveno-belima ovde i bod dobrodošao, jer bi onda imali sve u svojim rukama.

15.35 - Navijači Bajerna opuštaju se pred meč u Beogradu uz pivo u kafićima, izjavama o rezultatu su ponizili crveno-bele

U Beograd je doputovalo oko 2.500 navijača Bajerna iz Minhena, koji će biti smešteni u "kavezu" između juga i zapada. Oni su dobro raspoloženi i meč čekaju u dobrom raspoloženju u kafićima uz pivo.

- Biće 3:0, strelac Levandovski tri puta - rekao je reporteru Tanjuga jedan navijač.

Kristijan, koji je takođe prvi put u srpskoj prestonici, smatra da će nemački šampion ostvariti ubedljiv trijumf.

- Rezultat? 4:0 ili 5:0. Levandovski daje tri gola, jedan Kimih i možda Miler.

FUDBAL BAJERN NAVIJACI Navijači Bajerna u Beogradu; Foto: Tanjug/Milica Nikolić
FUDBAL BAJERN NAVIJACI Zagrevanje uz pivo; Foto: Tanjug/Milica Nikolić

15.00 - Na Marakani još ima karata

Skupe cene ulaznica uticale su na to da se stadion ne rasproda za mečeve Lige šampiona, pa tako ni dolazak Bajerna neće napuniti Marakanu. U Zvezdi očekuju nešto više gledalaca u odnosu na mečeve protiv Olimpijakosa (43.291) i Totenhema (42.381), a biće i oko 2.500 navijača Bajerna iz Minhena, koji će dodatno popuniti Marakanu, pa se očekuje da na stadionu bude oko 45.000 navijača.

Karte se mogu kupiti na blagajni stadiona do početka utakmice, a vlasnici sezonskih i članskih karata imaju popust od 50 i 20 odsto.

14.20 - Fudbaleri Bajerna igraju "kockice" pred meč na Marakani

Fudbaleri Bajerna imali su trening koji je održan u hotelu u kojem su smešteni. Trener Hansi Flik je pripremio mrežu, koja je postavljena između iscrtanog terena za nožni tenis ili popularne "kockice", kako bi u dobroj kondiciji sačekali meč na Marakani.

14.00 - Marko Marin se otvorio Nemcima

Marko Marin Marko Marin; Foto: Marko Jovanović

Kapiten Zvezde otkrio je u intervjuu za nemačke medije koliko mu je Albanac sa Kosova pomogao da spasi karijeru, zašto se ne vraća u Bundesligu i da planira još da igra sa crveno-belima u Evropi.

13.15 - Zanimljivost iz Nevesinja gde je epicentar zemljotresa bio kod planine Velež

Na njoj su navijači Zvezde iscrtali grb kluba, ali ni zemljotres nije pomerio kamenje koje je naslagano tako da formira grb crveno-belih.

Pogledajte kako izgleda grb sada posle zemljotresa.

12.45 - Bajern dobija novog trenera posle meča na Marakani?

Kako javlja Dejli Mejl, Maurisio Poketino će tokom vikenda imati razgovore sa čelnicima Bajerna o preuzimanju tima sa Alijanc Arene.

12.00 - Milojević ima samo jednu dilemu - Kanjas ili Vulić

Hose Kanjas Hose Kanjas; Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde ima samo jednu dilemu kada je u pitanju sastav tima za meč protiv Bajerna. Da li će od starta zaigrati Hose Kanjas ili Miloš Vulić. Sigurni u veznom redu su Njegoš Petrović i kapiten Marko Marin, dok je preostala samo ta dilema oko drugog veziste. Za sada je bliži razmišljanju da to bude Kanjas.

Takođe, Garsija nije dovoljno oporavljen, tako da će umesto njega zaigrati Vukanović od starta na desnom krilu, dok će po levoj strani igrati Radživ van La Para, koji bi se preselio na klupu da je Garsija potpuno zdrav.

Sastav Zvezde bi trebalo da izgleda ovako: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Kanjas, Petrović, - Marin - Vukanović - Van la Para - Boaći.

11.45 - Sastav Bajerna bez Kutinja, Alkantare, Perišića...

Hansi Flik, Marakana Hansi Flik na treningu Bajerna; Foto: MNPress

Prema nemačkim medijima, Hansi Flik se opredelio za sledeći sastav: Nojer, Pavar, Martinez, Boateng, Dejvis, Kimih, Gorecka, Gnabri, Miler, Koman, Levandovski

To znači da će se na klupi biti: Ulrajh, Mai, Toliso, Alkantara, Perišić i Kutinjo

11.30 - Bajern veliki favorit po kladionicama

Moćni Bajern večeras (21.00) na Marakani! Dva prethodna meča Bavarci su dobili po 4:0, i veliki su favoriti u Beogradu s kvotom 1,25. Ako verujete u moć Marakane, dupla šansa 1X je čak 3,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Bajern.

11.15 - Da li će se ponoviti "nebo se otvorilo"?

Ako pitate čoveka koji je izgovorio te čuvene reči, legendarnog komentatora Milojka Pantića, - neće! On je u izjavi za Telegraf poručio da se "nebo odavno zatvorilo".

Podsetimo, Zvezda je poslednju pobedu protiv Bajerna obezbedila 1991. godine, kada je u Minhenu slavila sa 2:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa evropskih šampiona, da bi u revanšu na Marakani bilo 2:2, a taj rezultat doneo je Zvezdi plasman u finale u Bariju, gde je i osvojila titulu prvaka Evrope.

11.00 - Ko je Hansi Flik?

Hansi Flik, Marakana Trener Bajerna, Hansi Flik; Foto: MNPress

Za sada i dalje ispred funkcije trener Bajerna ima skraćenicu "vd". On je prelazno rešenje nakon otkaza Niku Kovaču, ali je čovek pun iskustva, koji je za kratko vreme preokrenuo atmosferu u svlačionici Bajerna.

10.30 - Bajern krenuo sa igračem manje, bez Alabe

FC Bayern - Liverpool, FK Bajern Liverpul David Alaba; Foto: Tanjug/AP

Bajern je već obezbedio prolaz u nokaut fazu, ali Hansi Flik je u Beograd poveo najjači mogući tim, ali sa jednim igračem manje od maksimalno dozvoljenog broja. Jedino izostaje David Alaba, koji je dobio dozvolu da bude uz svoju ženu koja treba da se porodi.

Austrijski reprezentativac je do sada pokrivao poziciju štopera posle povreda Lukasa Ernandeza i Niklasa Šulea, a umesto njega će mesto štopera u Beogradu zauzeti Džerom Boateng.

Augentaler o raskolu u Bajernu

Legendarni fudbaler Bajerna o autogolu koji je odveo Zvezdu u Bari i o tajnom sastanku koji je narušio atmosferu u Minhenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    26. novembar 2019 | 14:06

    Fudbalski sam trener i znam da jedini put povratka slave Crvene Zvezde je povratak nekadasnje SFRJ fudbalske lige pa bar u obliku 1 i 2 liga bivsih Jugoslovenskih republika sadasnjih drzavica sa slobodnim protokom fudbalera na tlu bivse SFRJ.Ovo je nuzno ne samo za Crvenu Zvezdu vec za sve klubove bivse SFRJ jer bi se opet stvorila jaka fudbalska konkurencija,jake utakmice i velika konkurencija fudbalskih igraca sto bi rezultiralo opet jakim fudbalskim klubovima bivse SFRJ .Bez jake fudbalske lige nema ni Evrope osim da budemo bokserska vreca Evropskih klubova da na nama nabijaju gol razliku a Crvena Zvezda bi bila samo ime i stadion ali ne i ona Crvena Zvezda koja je zarila i palila fudbalskom Evropom 1970-1992. Nemozete parirati jakim Evropskim fudbalskim ligama sa traktor ligama racepkane nam bivse SFRJ. Da bi se pobedjivalo mora se imati jake utakmice u jakoj ligi koju nemamo raspadom bivse SFRJ.

  • Thessaloniki

    26. novembar 2019 | 12:58

    Cemu sva prica kada se zna da ce Borjanka da vadi bar 3 puta loptu iz mreze. Ovo bi trebalp da bude mec za Ginisa po broju golova. Zelimo mnooogo vise od pomenuta 3. Gazi projekat!

  • Nikolax

    26. novembar 2019 | 13:48

    Vecerac uzivancija uz TV. Nece biti lako garavim petokrakasima. Utoliko vecevuzivanje. Trpaj Bajerne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA