≫ 

Vratio se iz penzije posle 8 godina: Legendarni Velšanin u 45. debitovao za novi klub!

Sevidž ponovo hara!

  • 0
Robi Sevidž Foto: Youtube.com

Fudbaler Robi Sevidž penzionisao se pre osam godina, ali se ipak vratio svojoj najvećoj ljubavi!

On je došao u klub Stokport Taun, tim koji je daleko od velikih liga, je ponovo osetio draž fudbala u 10. rangu Engleske! On je u svojoj 45. godini igrao poslednjih 10 minuta protiv Osvestri Tauna, u pobedi sa 3:2 na domaćem terenu.

Dolazak Sevidža oborio je rekord ovog malog kluba, jer je meč došlo da gleda 225 navijača. Nekadašnji vezista Lestera i Blekburna je povezan sa novim vlasnikom, a želja mu je bila da pomogne mladim igračima Stokporta.

Podsećanja radi, Sevidž je do 19. godine bio u Mančester junajtedu, posle je potpisao za Kru, a u karijeri je zabeležio 623 nastupa, igrao je i 39 puta za Vels od 1994. do 2011. godine.

Mamio je Sevidž aplauze, našao se na poziciji defanzivnog veznog, u nekoliko puta je uspeo da kreira napad, da bi se na kraju fotografisao sa navijačima i fanovima. Nedostajao mu je samo žuti karton, nije ga dobio, a po njima je bio poznat u premijerligaškom fudbalu. Našao se čak i na zvaničnom programu utakmice!

Video: Refik Šabanadžović: Bajern je bio za infarkt, to se pamti jače od Barija!

PSŽ večeras (21.00) stiže u Madrid sa skorom 4-0 u prva četiri kola i gol-razlikom 10:0. A Real želi osvetu sa poraz u Parizu od 0:3. Kvota na keca je 2,55, iks je 3,40, a dvojka 2,70. Kvota na tip GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA