≫ 

Miler nakon razbijanja Zvezde: Nismo stajali, želeli smo još golova

Nemac je apostrofirao i spektakularnog Levandovskog

  • 1

Fudbaleri Bajerna protutnjili su "Marakanom", Zvezdu su "rasturili" u paramparčad u igri mačke i miša, a posle meča Tomas Miler je bio raspoložen u razgovoru za srpske medije, i jedini koji je dao izjavu nakon meča iz tabora gostiju. 

Da li ste očekivali da pobedite ovako lako i sa ovolikom razlikom?

- Ne, nisam očekivao ovakav rezultat, ali u poslednje tri utakmice smo u odličnoj formi. Danas smo odigrali veoma dobro, od prvog minuta nametnuli presing, mislim da smo igrali našu igru 90 minuta, što nije uobičajeno. Zato veliki kompliment mojim saigračima. Kada igramo ovako, zabavno nas je gledati i zabavno je igrati na terenu.

Da li misliš da su se igrači Zvezde prerano predali?

- Nisu dobro počeli drugo poluvreme. Primili su gol iz penala za 2:0, brzo posle je bilo 3:0 i mislim da je tada bilo gotovo. Ali mi nismo stali, jeste veća razlika nego pre dva-tri meseca. Nismo stali, samo smo nastavili da igramo našu igru i želeli da postignemo još.

Levandovski je dao četiri gola za 15 minuta?

- To je ludo. Robert je superioran napadač, u top formi je ove sezone, možda i boljoj nego ranijijih sezona. Ludo je, postiže golove svaku utakmicu, a četiri gola koja je večeras dao za kratko vreme je nešto neverovatno.

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    27. novembar 2019 | 07:12

    Pašto ne dadoste još jedan .Oboriste mi siguricu 7+.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA