Za nas nikad umreti nećeš, Mlađo, znaj: Tužni stihovi pesme saigrača posvećeni preminulom fudbaleru

Od mladog fudbalera Mlađana Jovičanca (17) emotivnim porukama oprostili su se njegovi drugovi iz FK Radničkog 1923 iz Kragujevca

  • 2
Mlađan Jovičinac OFK Beograd Foto: OFK Beograd, Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

Fudbaler OFK Beograda, Mlađan Jovičinac (17) preminuo je u petak posle opake bolesti - raka kostiju. Mladi fudbaler rođen je u Kragujevcu i u fudbalsku akademiju OFK Beograda došao je 2016. godine gde mu je fudbalski učitelj bio Dragan Vuković, a igrao je na poziciji ofanzivnog bočnog igrača.

Vest o njegovoj smrti veoma je potresla i Mlađanov prvi klub, FK Radnički 1923 iz Kragujevca koji su mu, u znak sećanja, posvetili veoma emotivne stihove.

"Hvala ti za sve učinjeno za ovaj klub, u našim srcima ostaješ pravi drug. Mnogo lepih trenutaka do sada je bilo, niko sada ne veruje da se ovo dogodilo. Zauvek ćemo pamtiti u tvome oku sjaj, za nas nikad umreti nećeš Mlađo, znaj", početak je tužne pesme posvećene prerano preminulom fudbaleru.

Podsetimo, posle dve godine provedene trenirajući na Omladinskom stadionu, na letnjim pripremama 2018. godine, Mlađan se požalio na zdravstvene tegobe i od tada više nije trenirao sa svojim drugarima.

Sahrana Mlađana Jovičinca obaviće se u Kragujevcu danas u 14 časova na groblju Bozman.

Mlađana će ispratiti sekretar Omladinske škole, Vladimir Rašić, te trener Vuković sa svojim učenicima, Mlađanovim saigračima iz generacije 2002, a prisustvovaće i roditelji mladih fudbalera.

- OFK Beograd upućuje reči saučešća familiji i Mlađinim prijateljima. Mlađane, drago nam je što si bio deo naše plavo bele porodice. Neka ti je laka zemlja i hvala - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    30. novembar 2019 | 09:50

    Туга до неба!! Саучешће родбини

  • Kalimera

    30. novembar 2019 | 10:36

    Suze moje koje ne mogu da zadrzim drago dete,kao i mnogih dok ovo citaju,nece te vratiti tvojima ni tvoju izgubljenu mladost. Ali znaci da jos imamo dusu i da bismo pomogli da je bilo do nas. Zao mi je mnogo i mnogo sam tuzna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA