≫ 

Borjan činio čuda na golu protiv Olimpijakosa: Zbog ovih odbrana je u timu kola Lige šampiona!

Golman Crvene zvezde je bio na visini zadatka u Pireju i u nekoliko navrata je svojim odbranama sačuvao gol

  • 9

Milan Borjan je još jednom pokazao klasu, a na utakmici protiv Olimpijakosa je bio neprobojni zid na golu Zvezde, pa je delovalo da tim iz Pireja ne bi dao gol do sutra, da nije bilo penala.

Da Žander nije preuzeo ulogu Borjana i hvatao loptu rukom u šesnaestercu, verovatno bismo danas pisali o Zvezdinom heroju - Milanu Borjanu, ali je Brazilac upropastio savršeno veče reprezentativnog golmana Kanade.

Da je jedan od najboljih golmana u istoriji Crvene zvezde, pokazao je i protiv Olimpijakosa, ali i svime što je radio na golu crveno-belih u poslednje dve i po godine. Njegove odbrane bile su ključne u tri odlučujuća plej-of meča za ulazak u Ligu Evrope, a posle i u Ligu šampiona, a i tokom same Lige šampiona je, uprkos velikom broju primljenih golova, uglavnom bio među najboljima na golu svog tima.

Protiv Olimpijakosa je briljirao na golu i delovalo je da zbog njega tim iz Pireja ne bi dao gol "do sutra", ali se onda dogodio onakav penal.

Poznati fudbalski sajt "Whoscored.com" uvrstio je Borjana u tim kola Lige šampiona za odbrane koje je imao protiv Olimpijakosa, koje možete da vidite u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cokoloko

    12. decembar 2019 | 16:45

    Ahahahaha Borjan kikser zvani 15komada u 3 utakmice....

  • Rola

    12. decembar 2019 | 16:41

    Stvarno je Borjan najbolji drži rekord od dvadeset primljenih golova u Evropi. Borjanov rekord ne može uskoro niko dostići jer još nisam video supletu kao što je on. Neka ostane do kraja karijere baš nam zabavno sa njim.

  • bg

    12. decembar 2019 | 16:12

    Mustafa samo lewandovski 5 komada zabio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA