≫ 

Transferi: Priča dana! Robijao zbog droge, pa se posle 8 godina vratio iz penzije!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, družimo se ponovo u nedelju

  • 14
Markus Bent Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Najvažnije transfer vesti dana:

* Markus Bent se posle osam godina pauze vratio iz penzije

* Rejnijer će 19. januara potpisati sa Realom za 30 miliona

* Obamejang na meti Junajteda i Barselone

* Aleksandar Mitrović na meti Aston Vile

* Žoze Murinjo želi Alkasera, Pjonteka ili Barbosu kao podršku Kejnu

* Barselona želi Nikolu Milenkovića, opširnije >>> OVDE.

* Nemanja Maksimović na meti Vest Hema koji nudi 15 miliona

* Pjontek ne želi u Premijer ligu, Juve tamo ne da Rabiou

* Zvezda odbila ponudu za Matea Garsiju. Opširnije >>> OVDE.

* Dominik Dinga pred izlaznim vratima Partizana. Opširnije >>> OVDE.

* Ivan Obradović je na izlaznim vratima Legije.

* Golman Aleksander Nibel je novo pojačanje Bajerna

* Juventus sprema 100 miliona za Pola Pogbu

* Nemanja Matić ostaje u Mančester junajtedu

Uživo:

23.00 - Što se tiče 4. januara posao je gotov! Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, čekamo vas i u nedelju!

22.40 - Za finiš ovog zanimljivog dana donosimo vam priču da se iz penzije vratio Markus Bent! Reč je o nekadašnjem napadaču Evertona, ali i mnogih drugih premijerligaških klubova koji sada ima 41 godinu.

Bent se penzionisao 2012. godine, zatim je pre četiri godine osuđen na zatvor zbog posedovanja kokaina i napada na policajce, a u međuvremenu je bankrotirao.

Sada će nastupati za amaterski Kontrad Junajted.

22.32 - Čelsi razmišlja o tome da kupi Bena Čilvela iz Lestera, pošto im je očajnički potreban levi bek.

Britain Soccer Premier League Lampard je svestan da su mu potrebna pojačanja Foto: Tanjug/Ap

22.27 - Ole Gunar Solskjer govorio o prelaznom roku Mančester junajteda, pogotovo o Polu Pogbi i Raulu Himenezu.

- Uvek je isto, spekulacije o igračima koji idu i dolaze. A mi jedva čekamo da se Pol vrati na teren. Neće on nigde u januaru. Što se tiče Himeneza mogu samo da kažem da je dobar igrač.

22. 15 - Iz Italije stiže vest da je Vidal i dalje zanimljiviji Interu od Kristijana Eriksena! Kao i da su Neroazuri spremni da daju Barseloni 20 miliona za njega.

22.09 - Stiže potvrda za Real i Rejnijera! Svi španski mediji tvrde da će Brazilac postati igrač ''kraljevskog kluba'' 19. januara, kada napuni 18 godina. Talentovani vezista će najpre otići u Kastilju, a Flamengo će ipak dobiti 30 miliona. Ne 35 kako je bila prvobitna informacija

21.55 - Votford je poslednji tim koji se uključio u trku za potpis defanzivca Napolija Fauzija Gulama. Fenerbahče, Marselj i Monako su ostali zainteresovani, ali je tim iz Londona trenutno najbliži. Pogotovo posle razgovora sa agentom Žoržom Mendešom.

21. 41 - Predsednik Hetafea Anhel Tores priznao je španskim medijima da je obavio razgovor sa prvim čovekom Reala Florentinom Perezom oko pozajmice Braima Dijaza.

- Real ne pravi nikakav problem, ali se čini da sam igrač ne želi da dođe u Hetafe. Ipak, videćemo šta će se dešavati u narednim danima - rekao je Tores.

21.35 - Napadač Le Avra Tino Kadevere nalazi se na meti Sautemptona i Bormuta. Takođe, za momka koji je dao 17 golova na 19 mečeva interesuju se i Lion i Marselj.

21.16 - Imamo transfer iz PAOK-a u Olimpijakos! U pitanju je mladi 17-godišnji vezista Joanis Karakoutis koji je za 35.000 došao u Pirej. Važi za jednog od najtalentovanijih grčkih igrača i Olimpijakos mu je navodno ispunio sve finansijske uslove.

21.10 - Lester je odbio Sitijevih 38 miliona funti za defanzivca Čaglara Sojunčua i traže čak 60 miliona.

20.48 - Zanimljiva vest stiže sa Ostrva: Pjer Obamejang je na meti Junajteda i Barselone! Zanimljivo je i to da se napadač iz Gamona premišlja da li da napusti Emirejts.

20.38 - Junajted navodno sprema trampu sa Realom! Spremni su da daju Pola Pogbu u zamenu za Tonija Krosa. Tako barem tvrde engleski mediji.

FK Mancester Junajtet, PSG Pogba može da ide ako Real pusti Krosa na Old Traford Foto: Tanjug/AP

20.26 - Da li je Real završio Rejnijera? Brazilski ''goal'' tvrdi da jeste i da će ''kraljevski klub'' platiti Flamengu 35 miliona evra. Doduiše, klubu će ići samo 80 odsto od tog novca, dok će ostatak podeliti igrač i menadžer.

Rejnijer ima 18 godina, igra na poziciji veziste i smatraju ga za jednog od najvećih talenata.

20.18 - Oglasio se i Lion, Musa Dembele nije na prodaju!

- Klub je u medijima video da je naš napadač Musa Dembele na meti evropskih timova i želimo da poručimo da će on sigurno ostati i da ćemo uz njega graditi konkurentan tim u godinama koje dolaze - stoji u saopštenju Liona.

20.06 - Mediji u Engleskoj tvrde da će Mikel Arteta dobiti NULA para za januarski prelazni rok. Pre svega zato što je Unai Emeri na leto potrošio 137 miliona funti na petoricu igrača.

19.58 - Badu Ndiaje je napustio Stouk i prešao je u turski Trabzon kao pozajmljen igrač do leta.

19.55 - Juventus želi da kupi vezistu Čelsija Emersona koji se za tri godine i nije nešto baš naigrao. Samo 27 mečeva bez ijednog gola. Ukoliko ne uspeju da ga kupe u januaru, Italijani će ponovo probati na leto.

19.48 - Mauro Kamoranezi je zvanično postao trener Tabor Sežane! Za ovaj slovenački klub igra bivši napadač Zvezde Predrag Sikimić, a nekadašnjem asu Juventusa novi posao čestitala je i najpoznatija fudbalska novinarka Dileta Leota.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

19.37 - Džek Griliš neće preći u Mančester junajted! Barem tako tvrdi menadžer Aston Vile Din Smit.

- On je na meti mnogih velikih klubova, ali je naša politika da ne prodajemo najbolje - rekao je Smit.

19.31 - Jedna vest od petka: Nigerijac Uzoenji Kristantus Enjike, momak koji je 2014. igrao na SP za Nigeriju, pojačao je Zvijezdu 09 - poslednjeplasirani tim Premijer lige BiH.

19.17 - Luka Milivojević bi mogao da dobije novog saigrača, pošto je Kristal Palas zainteresovan za Čenka Tosuna iz Evertona! Turčin je odigrao samo osam mečeva za Everton u svim takmičenjima.

19.09 - Torino je odbio ponudu Bešiktaša za Simonea Zazu u iznosu od 10 miliona evra!

19.01 - Nirnberg je doveo na pozajmicu defanzivca Noriča Filipa Heisea! Ovaj 28-godišnji štoper odigrao je samo jedan meč za Kanarince, a stigao je u Englesku iz Dinamo Drezdena u januaru prošle godine.

18. 51 - Aleksandar Mitrović u Premijer ligi? Sasvim je moguće, pošto engleski mediji prenose da Aston Vila u januar želi da kupi najboljeg strelca Čempionšipa. Ova vest se pominjala i krajem 2019. godine, a zanimljivo je to da je Fulam u subotu popodne dobio upravo Vilu u FA Kupu rezultatom 2:1.

18.36 - Inter je odredio cenu za Matea Politana koji se nalazi u nemilosti Antonija Kontea! Neroazuri traže 25 miliona evra, a najozbiljniji klub da ga kupi jeste Roma za koju je Politano svojevremeno igrao.

18.18 - BUM! Žoze Murinjo je navodno naciljao trojicu igrača kao rezervu za Harija Kejna! U pitanju su Pako Alkaser iz Dortmunda, Pjontek iz Milana i Gabrijel Barbosa koji kao pozajmljen igrač Intera igra u Flamengu.

18.11 - Čelnici Atletika otputovali u Pariz kako bi pregovarali sa PSŽ-om oko transfera Edinsona Kavanija!

17.57 - Ever Banega je blizu odlaska iz Sevilje! Argentincu ugovor ističe na leto i Sevilja želi nešto i da zaradi, a kao najrealnija opcija pominje se Al Ahli iz Saudijske Arabije.

17.43 - Masimo Odo više nije trener Peruđe! Nekadašnji reprezentativac Italije dobio je otkaz posle samo šest meseci. Podsetimo, njegova velika želja je bio srpski defanzivac Slobodan Rajković koji trenutno trenira sa Partizanom.

17.30 - Nikola Milenković nalazi se na radaru Barselone! Španski mediji pišu da tamošnji šampion ove zime cilja i Andreasa Kristensena iz Čelsija i Dijega Karlosa iz Sevilje! Opširnije >>> OVDE.

17.20 - Vojvodina je prvi srpski klub koji je počeo pripreme, a Nenad Lalatović je na treningu imao i štopera Njuport Kauntija Lazara Stojsavljevića (21). Očekuje se da će u narednih nekoliko dana zvanično potpisati ugovor sa Vošom. Takođe, Lalatović želi i bivšeg kapitena Zvezde. Opširnije >>> OVDE.

17.00 - Nemanja Maksimović pred selidbom u Premijer ligu! Španska ''Marka'' navodi da je Vest Hem spreman Hetafeu da plati 15 miliona evra za Srbina!

Fudbal Srbija Litvanija Makismović u dresu reprezentacije Srbije Foto: Tanjug/AP

16.50 - Zvezda vraća svog bivšeg igrača koji je pobedio leukemiju. Doduše, kao trenera u omladinskoj školi. Opširnije >>> OVDE.

16.47 - Njukasl želi da kupi kapitena Rendžersa Džejmsa Tavernijera! Englezi pišu da je 28-godišnji desni bek ''top target'' Stiva Brusa, menadžera Svraka.

16.42 - Gvangžu RiF pronašao zamenu za Dragana Stojkovića Piksija! Kao što se i očekivalo, na klupu ovog kineskog kluba stiže Holanđanin Đovani van Bronhorst. On je 2017. osvojio titulu sa Fejenordom.

16.29 - Poruka iz Torina: Juventus ne želi da proda Rabioa! Tako tvrde italijanski mediji koji su demantovali natpise engleskih da Juve nudi Rabioa i pare Junajtedu za Pogbu. U igri za njegov potpis su bili i Arsenal i Everton.

DM2_7104 Rabio u dresu reprezentacije Francuske Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

16.18 - Vest Hem i Mančester junajted žele vezistu Benfike Žedsona Fernandeza! Njegova otkupna klauzula iznosi oko 110 miliona evra, ali je svima jasno da Benfika toliki novac ne može da dobije. Podsetimo, Lion i Milan su klubovi koji su zvanično poslali ponude.

16.00 - Vest Hem želi nazad Džoa Kola! Naravno, u pitanju je pozicija trenera koja se nudi bivšem reprezentativcu Engleske, ali i momku koji je ponikao u redovima Čekićara!

15.42 - Pjontek odbio Kristal Palas! Kalčomerkato piše da je Poljak odlučio da se vrati u Đenovu koja ga takođe želi na pozajmicu. Podsetimo, on je najbolje partije i pružao u ovom klubu dok se nije preselio na San Siro.

15.26 - Espanjol nudi šest miliona evra za Enrikea Galjeha. Čeka se odluka Hetafea.

15.11 - Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija bio je meta Arisa, a grčki mediji javljaju da je za pozajmicu Argentinca, klubu iz Ljutice Bogdana ponuđeno 500.000 evra, što je Zvezda odbila. Opširnije >>> OVDE.

14.44 - Udineze se pojačao iz Paranensea. Došao je Felipe Vizeu koji će u crno-belom igrati na pozajmici od godinu dana.

14.36 - Navijači Bešiktaša učestvovali u anketi i odlučili ko najpre treba da ide iz ekipe. Najviše glasova je dobio Džermejn Lens (65%), drugi je Ogužan Ezjakup (21%), a daleko iza Adem Ljajić sa 11.88 odsto glasova. Najpoželjniji u ekipi je Domagoj Vida koji je dobio samo dva odsto glasova.

14:12 - Francuz Žan-Kler Todibo (20), po svemu sudeći, karijeru nastavlja u Milanu, barem tako tvrde italijanski mediji koji pomno prate pregovore Barselone i predstavnika milanskog kluba. Opcija je pozajmica defanzivca do kraja sezone, sa pravom otkupa ako Todibo opravda visoka očekivanja Stefana Piolija.

13.58 - Fudbaler Noriča Filip Hajse ide u Nirnberg na pozajmicu do kraja sezone.

13.35 - Juventus je negirao slanje ponude za Pola Pogbu. Mediji su ranije preneli da je italijanski klub nameravao da dovede Pogbu u zamenu za Adrijena Rabioa i još oko 70 miliona evra.

13.30 - Petar Gigić ide iz Partizana! Mačva je dogovorila pozajmicu za napadača crno-belih koji će se do leta kaliti u šabačkom klubu. Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

13.11 - Aston Vila želi Džoa Harta. Iskusni golman je želja menadžera Dina Smita, jer se startna "jedinica" Vile Tom Hiton povredio i pretrpeo teško oštećenje ligamenata kolena za Novu godinu.

13.05 - Štoper Dominik Dinga verovatno odlazi iz Partizana ovog januara. Dva su moguća scenarija rastanka, a nijedan nije prijatan za igrača i klub jer je Partizan računao na to da će Dinga biti oslonac odbrane. Opširnije o tome čitajte OVDE.

12.50 - Siniša Mihajlović je poslao igrača u Đenovu: Matija Destro otišao je iz Bolonje na pozajmicu do leta. On je treće pojačanje Đenova uz Behramija i Perina.

12.35 - Čelsi "zapinje" i hoće da dovede Vilfrida Zahu iz Kristal Palasa i prema pisanju Dejli Mejla zbog toga je više puta zvao i fudbalskog menadžera Pinija Zahavija.

12.30 - Nemački mediji pišu da je Marin Pongračić, igrač Salcburga na pragu prelaska u Volfsburg i već se dogovorio sa ovim klubom. Hrvatski defanzivac poznat je u našoj javnosti po tome što je nagazio Milana Pavkova u Austriji tokom meča plej-ofa za Ligu šampiona. On bi trebalo da ojača odbranu ekipe koja je trenutno deveta u Bundesligi. Inače, prošlog meseca je 22-godišnjak bio povezivan i sa Sautemptonom.

12.04 - Arsenal je odbio ponudu Rome vrednu deset miliona evra za Henrika Mhitarijana. Klubovi i dalje razmatraju opciju za trajnije preseljenje igrača na Olimpiko. Mhitarijan je odigrao deseta utakmica za Romu i dao je tri gola uz jednu asistenciju za Vučicu.

11.53 - Poljski mediji pišu da je Ivan Obradović na izlaznim vratima Legije i da neće na pripreme ekipe u Tursku. Obradović je došao letos u poljski klub, ali nije dobijao priliku da igra, jer je mahom bio povređen. Partizan je u više navrata nameravao da dovede bivšeg reprezentativnog beka koji je u Legiji do sada sarađivao sa Aleksandrom Vukovićem.

11.33 - Sergej Milinković-Savić dobija pojačanje u LacijuNebesko-plavi su dogovorili dolazak Argentinca Gonzala Eskalantea. On dolazi iz Eibara kao slobodan igrač i to kao kapiten ekipe za koju brani naš Marko Dmitrović. Eskalante će dovesti u pitanje mesta u timu za Marka Parola i Danila Kataldija.

11.23 - Borusija iz Dortmunda je ove zime obezbedila veliko pojačanje dolaskom Norvežanina Erlinga Halanda ali je to bilo iskra za Paka Alkasera, jednog od pouzdanijih napadačkih "džokera" ekipe da potraži novu sredinu. Nemački Skaj javlja da Alkaser ne veruje da će dolaskom Halanda iz Red Bula dobijati mnogo šanse u timu Milionera. Inače, Nemci su javili da je Borusija čak 28 puta uživo gledala Halanda, što je jasan pokazatelj koliko ozbiljne namere ima sa njim i koliko je polagano na skauting za ovog igrača.

11.03 - Bajern Minhen je potpisao Aleksandera Nibela i po svom starom običaju to je učinio unapred i neće platiti ništa jer Nibel dolazi iz Šalkea kao slobodan igrač. Dvadeset trogodišnjak će biti konkurencija znatno starijme i iskusnijem Manuelu Nojeru na golu bavarskog kluba.

10.53 - Pol Pogba bi mogao u Torino! Juventus sprema oko 100 miliona evra i u zamenu za nezadovoljnog Francuza iz Mančestera, šalje "nesnađenog" Francuza iz Torina - Adrijena Rabioa. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

10.31 - Merih Demiral je tražena "roba" na tržištu! Engleski Lester je ponudio 30 miliona evra, Borusija Dortmund deset više, a Juventus je "Lisicama" već rekao "NE".

10.27 - Nemanja Matić ostaje u Mančester junajtedu. Njemu se otvorilo mesto povredom Skota Mektomineja, a Ole Gunar Solskjer je čak nagovestio mogućnost novog ugovora za Srbina. Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Britain Soccer Foto: Tanjug/AP

10.15 - Londonski Plavci su zainteresovani i za Džejdona Sanča, ali ovo interesovanje za jednog od najtalentovanijih mladih Engleza jenjava jer Frenk Lampard prema pisanju "Sana" pre traži napadača.

10.05 - Francuski Lion ne želi da proda Musu Dembelea, za koga je najviše zainteresovan Čelsi. Engleski klub je ponudio 34 miliona funti za napadača Liona. Dembele je dao 30 golova od kada je došao u Lion pre godinu i po dana, a plaćen je 20 miliona funti.

09. 58 - I Arsenal se, uz Totenhem, uključio u borbu za potpis defanzivca Noriča Maksa Eronsa (19), ali sa manje izgleda da to učini pre Sparsa, pišu britanski mediji. Isti izvori navode da je suma od 30 milona funti prihvatljiva za zainteresovane strane, među kojima su i Everton i Vest Hem.

Mikel Arteta Foto: Guliver/Jan Kruger/Getty Images

Arsenalu je potreban igrač Eronsovih karakteristika, posebno nakon neubedljivih igara Ektora Belerina koji nije isti igrač nakon povratka sa duge pauze. Erons, sa 19 utakmica u nogama ove sezone, prethodne godine proglašen je za najboljeg mladog igrača Čempionšipa, i kao takav već tada je privukao pažnju većih klubova, a Arsenal je trenutno najozbiljniji da se posao završi.

09.40 - Rejner Hesus Karvaljo (17) mogao bi biti nova akvizicija Reala i zalog za budućnost "Kraljevskog kluba". Brazilski mediji prenose da je španski velikan intenzivirao pregovore sa Flamengom, uz napomenu da dve strane dogovaraju transfer po kome bi mladi fudbaler narednu polusezonu proveo u "B" timu Madriđana, Kastilji.

Rejner 19. januara puni 18 godina, kada će i steći pravo da ostvari prelazak u drugi klub, a Real će koštati 30 miliona evra.

FK FC Barselona Foto: Tanjug/AP

09.22 - Trener Barselone Ernesto Valverde potvrdio je da nakon odlaska Karlesa Elene u Betis, do leta neće biti drugih odlazak iz kluba. To praktično znači da će u ekipi ostati i nezadovoljni Arturo Vidal, koji je insistirao na transferu u Inter, posle nesuglasica sa upravom i stručnim štabom nakon što je izostavljen iz ekipe za meč sa Realom. Videćemo kako će Čileanac reagovati na ovaj potez Katalonaca.

08.49 - Od senzacionalnog napadača, Kšištof Pjontek je sada Milanov "višak". Momak koji je pre godinu dana sa reputacijom "gol mašine" stigao iz Đenove među "roso-nere" za 35 milioan evra, pokušava da potvrdi kvalitet u slavnom klubu, ali uprava ima druge planove. Samo pet golova u drugoj polovini minule godine postigao je Poljak, trenutno je u drugom planu, a sa dolaskom Ibrahimovića njegov status u ekipi dodatno je doveden u pitanje.

Klub već razmatra ponude koje ima, ali Pjontek ne želi ni da čuje za odlazak, čak ni u Đenovu koja ga sad želi nazad. Poljak je odbio i poziv Kristal Palsa ,jer misli da i dalje može das doprinese u Milanu.

08.33 - Olivije Žiru (33) napustiće Čelsi ovog meseca "samo ako to bude u interesu kluba", poručio je Lampardov pomoćnik u stručnom štabu Džodi Moris. Francuski napadač počeo je samo dva meča ove sezone, sada je u senci Ejbrahama, ali ne mora da brine za karijeru jer ga u svojim redovima želi nekolicina engleskih klubova, poslednja među njima i Aston Vila.

Žiru je prethodne sezone odigrao 27 utakmica, 20 kao rezerva, a novi ugovor sa Čelsijem, koji mu ističe na leto, potpisao je u maju. Iako nema prostora u Čelsiju, sa šest golova na poslednjih nekoliko reprezentativnih akcija, potvrdio je da i dalje ima "baruta" u kopačkama.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska voli Partizan

    4. januar 2020 | 16:03

    Pa više bi Partizan dobio za Gigića nego ovi za kao njihovo najvece pojacanje hahahahahhaha

  • Duke

    4. januar 2020 | 15:46

    Davali 5000 eura.Zvezda rekla NE!Trazi 7 300eura

  • Partizan

    4. januar 2020 | 15:09

    Ljajica u partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA