≫ 

Transferi: Barsa čini sve da dovede Ćavija, Jirka u Poljskoj, Dević pred potpisom!

Dobrodošli na blog uživo posvećen transfer vestima i januarskom prelaznom roku

  • 4

Najvažnije transfer vesti dana:

 

*Ćavi ima ponudu Barse i kratak rok da odgovori!

*Erik Jirka promovisan u Poljskoj

*Jovan Krneta nalazi se na probi u Ziri iz Kazahstana

*Pavkov na spisku želja Bordoa

*Junajted odbio dve ponude za Nemanju Matića

*Radnički doveo dvojicu novih igrača

*Dženk Tosun poptisao za Kristal Palas

*Aleksandar Prijović na pragu Bešiktaša

*Ruska UFA se umešala u transfer Slobodana Rajkovića

*Milan Jevtović završio posao sa APOEL-om

*Viljarealov Samjuel Čukvueze je na meti Liverpula

*Zvezda ima dve ponude za Kanjasa, i Žander pred odlaskom

* Alegri želi da se vrati u Milan

*Dejan Stanković otkrio zašto je Marin otišao iz Zvezde

*Spartak zove Nemanju Nikolića iz Partizana

*Slobodan Rajković još nije potpisao ugovor sa Peruđom

*Olivije Žiru dobio ponudu Intera

Uživo:

23.30 - KRAJ! Dan je bio buran, Crvena zvezda je poslala Jevtovića i Jirku na pozajmice, u Humskoj je bilo nešto mirnije u petak, na međunarodnoj sceni, ipak je sve u senci trenerskog transfera. Ćavi je pred dolaskom u svoju Barselonu, što se igrača tiče - tek će se nasstaviti saga o dolasku Bruna Fernandeša u Mančester junajted!

22.20 - Pepe Reina stiže u Aston Vilu kao pozajmljeni igrač Milana, do kraja godine, usoro će to biti i ozvaničeno. Lekarski pregledi biće obavljeni sledeće nedelje. Igrao je Reina za Liverpul od 2005. od 2014. i od tada je branio boje Bajerna i Napolija.

21.50 - Barseloni se žuri da dovede Ćavija i ugovor je već na stolu, pregovaralo se punih 120 minuta. Šta će Ćavi reći do kraja nedelje?

21.06 - Rio Ferdinand već raspaljuje maštu navijača Junajteda na Tviteru - Bruno Fernandeš pred potpisom?

21.00 - Marko Dević blizu je Černomoreca, posle odlaska iz Voždovca. Tako penosi football24.ua, a posebno je zanimljiv faktor ubeđivanja - Devićev mentor Miron Markevič, otac aktuelnog trenera kluba Ostapa Markeviča. Miron je već bio trener Deviću, uspešno su sarađivali, pa bi želeo da Marko ukaže poverenje i sinu.

20.31 - Milan Vušurović (24) prvo je zimsko pojačanje Napretka. Karijeru je počeo u Lovćenu, odakle ga je put preko Podgorice odveo u Rigu, a zatim u Bugarski Botev. U Napredak dolazi iz Vitoše.

- Imao sam brojne ponude, ali sam tražio perspektivan klub. Poznato je da je Napredak stabilan i jak klub, koji je iznedrio mnoge igrače i smatram da je Napredak u ovom trenutku najbolje rešenje za moju karijeru - rekao je on uz potpis dvogodišnjeg ugovora.

20.20 - Patrik Kutrone je potpisao za Fjorentinu, došao je iz Vulvsa na pozajmicu od 18 meseci uz pravo otkupa. Prethodno je 22-godišnji napadač igrao za Milan, u Vulvsima je 2019. odigrao 12 utakmica i dao dva gola.

19.40 - Erik Jirka je potpisao za Gornjak Zabže! Slovak je uzeo broj 33 i biće na pozajmici do kraja sezone, posle čega će Poljaci moći da ga otkupe. Klub je posvetio veliku pažnju njegovom dolasku, Darijuš Černik, čelnik kluba, rekao je da ima velika očekivanja od momka koji se ipak nije snašao u Crvenoj zvezdi.

19.30 - Voždovac ostao bez napadača! Aleksandar Jevtić završio je igračku karijeru, ali će pojačati stručni štab svoje ekipe.

19.10 - Navijači Mančester junajteda kao na iglama!

Posle odlaska Halanda u Borusiju, mnogi navijači Đavola počeli su da gube nadu u velika pojačanja. Ipak, engleski mediji pišu da će se potrošiti velika suma novca za kapitena Sportinga Bruna Fernandeša! On je davnašnja želja kluba, piše se da su čelnici Sportinga već u Engleskoj i da se privode kraju pregovori.

Spekuliše se o sumi od oko 70 miliona evra.

18.40 - Reprezentativac Norveške, protiv koje ćemo igrati u baražu za Evropsko prvenstvo, na prekretnici je.

 

Omar Elabdelui, 28-godišnjak koji pokriva desnu stranu terena, razmišlja o budućnosti jer mu ugovor sa Olimpijakosom ističe na leto, bio je već na pozajmici u Engleskoj, a sada se spekuliše o pregovorima sa Galatasarajem. Grci traže 2.7 miliona evra, a ostrvski mediji prenose da bi on želeo da ostane u Premijer ligi, gde su se interesovali Aston Vila i Kristal Palas. Takođe, zanimljivo je i da Olimpijakos želi da ga zadrži u napadu na titulu, pa će naš budući rival imati uzbudljiv mesec u izboru konačne odluke.

18.15 - Francuski mediji  pišu o interesovanju Bordoa za Milana Pavkova, ali je on samo jedno od imena koja se navode na spisku želja. Prvi pikovi su Nikola Kalinić i Olivije Žiru, a Pavkov je jedno od imena na spisku alternativa, piše Lekip.

17.45 - ZVANIČNO: Nikolas Domingez novo je pojačanje Bolonje. Argentinac je tokom leta potpisao za italijanski tim koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ali je po dogovoru sa Velezom, timom iz kojeg je došao, odlučeno da se u januaru priključi novom timu. 

17.32 -  Bivši štoper Crvene zvezde i Partizana Jovan Krneta nalazi se na probi u Ziri iz Kazahstana. On je u Ziri već igrao u periodu od 2015. do 2018.

17.00 - ZVANIČNO: Hadersfild je objavio da je završio pozajmicu talentovanog veziste Arsenala Emila Smit Roua do kraja sezone.  

16.40 - Junajted odbio dve ponude za Matića. Jedna je bila od Atletiko Madrida, a druga od Intera, prenosi Dejli Rekord.

16.15 - Frenk Lampard tvrdi da Andreas Kristensen ostaje u Čelsiju iako ga Milan traži ove zime.

- Nije na prodaju. Volim Andreasa kao fudbalera i mogu da kažem da on neće otići iz Čelsija - poručio je Lampard.

16.02 - Ognjen Bjeličić i Nemanja Kojić su novi fudbaleri Radničkog iz Niša

 
 
 
View this post on Instagram
Ognjen Bjeličić i Nemanja Kojić su novi fudbaleri RadničkogA post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

15.39 - Menadžer Noriča Danijel Farke apelovao je medijima da ostave na miru Maksa Aronsa koji se sve češće spominje kao meta brojnih bogatih klubova. Totenhem i Borusija iz Dortmunda su ozbiljno zagrejani za talentovanog desnog beka Kanarinaca koji košta 30 miliona evra.

15.30 - Trener Fejenorda Dik Advokat potvrdio je interesovanje za Aleksandera Kokorina, ali i priznao da će biti teško dovesti ruskog reprezentativca koji je prethodnih godnu i po dana proveo van terena zbog problema sa zakonom.

15.22 - Veteran Džo Hart napušta Premijer ligu! Rezervni golman Barnlija pregovara sa američkim MLS ligašem Minesotom.

15.10 - Šta će biti sa Lirojem Saneom i transferom u Bajern? Pep Gvardiola je odgovarao danas na pitanja novinara o mladom Nemcu.

- To je pitanje za njega i njegove agente. I za klub. Ja se ne mešam u to, važno je da se oporavio i da mogu da računam na njega. On zna šta mislim o njemu i koliko mi je potreban, ali na kraju on je taj koji mora da odluči - poručio je Katalonac.

14.52 - Kristal Palas se ne zaustavlja, posle Dženka Tosuna tokom večeri bi trebalo da stigne i mladi desni bek Totenhema Kajl Voker Piters.

14.45 - ZVANIČNO! Napadač Porta Andre Pereira (24) prešao je na pozajmicu u Saragosu.

14.30 - Prvi čovek Milana Ivan Gazidis stopirao je trampu sa Interom po kojoj bi Frank Kesi prešao u redove Neroazura, a Mateo Politano među Rosonere. Razlog je činjenica da Milan želi da proda vezistu iz Obale Slonovače.

14.24 - ZAVRŠENO! Posle Lobotke i Dijego Deme potpisuje za Napoli. Lajpcig je prihvatio 12 miliona evra tešku ponudu za fudbalera sredine terena koji je dobio ime po legendarnom asu Napolitanaca Dijegu Maradoni.

14.20 - Norič je po svoj prilici pobedio konkurenciju i obezbedio pozajmicu mladog napadača Arsenala Edija Nketije.

14.06 - Pisali smo o želji Barselone da dovede Ronalda Kumana na klupu narednog leta, ali Radio Katalonija javlja da je uprava šampiona Španije u Kataru uspostavila kontakt i sa legendarnim vezistom Ćavijem koji je nedavno uskočio u trenerske vode.

14.00 - ZVANIČNO! Dženk Tosun je novi fudbaler Kristal Palasa. Stigao je na šestomesečnu pozajmicu iz Evertona.

13.56 - ZAVRŠENO! Posle nekoliko dana natezanja Stanislav Lobotka konačno stiže u Napoli. Selti sleduje 20 miliona evra plus 4 na ime bonusa.

13.50 - Saudijski mediji su objavili informaciju iz Turske da je Aleksandar Prijović na pragu Bešiktaša. Na stolu je ugovor na godinu i po dana, a nekadašnji reprezentativac Srbije stiže kao slobodan igrač.

13.44 - Dženk Tosun je stigao u London na lekarske preglede posle kojih će kompletirati šestomesečnu pozajmicu u redove Kristal Palasa.

13.37 - Španski mediji javljaju da je Ronald Kuman viđen kao novi trener Barselone na leto umesto Ernesta Valverdea.

13.28 - Bajern je odustao od defanzivca Monaka Bendžamina Henriksa! Bavarci su želeli da ga dovedu na pozajmicu, dok je klub insistirao na transferu od 25 miliona evra.

13.16 - Nove vesti oko statusa Slobodana Rajkovića: Ruska UFA je tim koja se umešala u transfer i zato Srbin još nije potpisao za Peruđu, iako je sve dogovorio.

13.14 - ESPN tvrdi da je vezista Herte Ondrej Duda blizu prelaska u Norič na pozajmicu do kraja sezone.

13.10 - ZAVRŠENO! Telegraf saznaje da je Milan Jevtović sve dogovorio sa APOEL-om, dok će Zvezda dobiti 400.000 evra u slučaju transfera.

13.05 - Italijanski mediji tvrde da se Pjontek nije dogovorio sa Totenhemom, dok pojedini engleski javljaju da će Poljak potpisati ugovor na tri i po godine za 28 miliona funti.

13.03 - ZAVRŠENO! Almerija je dovela na pozajmicu do kraja sezone krilnog vezistu Betisa Vilfrida Kaptouma!

12.56  - ZAVRŠENO! Jasmin Kurtić je novi igrač Parme, a stigao je iz SPAL-a. Mogao bi da debituje već u ponedeljak protiv Lećea. Potpisao je ugovor do 2023. godine.

12.50 - Dijego Deme je prošao lekarske preglede u Napoliju, tvrdi Korijere delo Sport, i uskoro će potpisati petogodišnji ugovor. Dobijaće dva miliona evra po sezoni, a stiže iz Lajpciga.

12.36 - Mediji u Holandiji javljaju da se Seltik nameračio na vezistu Fejenorda Renata Tapiju kog vide kao zamenu za Skota Brauna!

12.28 - ZAVRŠENO! Transfer vesti iz Srbije: Doskorašnji igrač Zemuna Nikola Nešović pojačao je Žarkovo, dok je iz Jedinstva Ub u Javor došao Luka Radivojević (20).

12.19 - Liverpul je ''bacio'' oko na krilo Viljareala Samjuela Čukvuezea, a kompletan transfer bi mogao da iznosi 63 miliona evra!

12.04 - Fenerbahče želi da dovede defanzivca Ludogoreca Rafaela Forstera koji je u klubu od 2017. godine.

11.53 - Aston Vila u januaru želi da završi dolazak Džeja Rodrigeza iz Barnlija.

11.43 - Zvezdan Terzić potvrdio da Zvezda ne računa na Kanjasa i Žandera, pritom je dodao da klub ima dve ponude za Španca.

Zvezdan Terzić Foto: Telegraf

11.36 - Seltikov Luis Morgan pregovara sa Interom iz Majamija! Dobio je potvrdu kluba za odlazak.

11.31 - Roma je ponudila devet miliona Atalanti za štopera Rodžera Ibanjeza. Vučica daje i dva miliona bonusa za momka kog želi i Siniša Mihajlović.

11.20 - Gazeta delo Sport tvrdi: Masimilijano Alegri želi da se vrati u Milan!

11.17 - Defanzivac Čelsija Mark Guehi igraće kao pozajmjen igrač za Svonsi do kraja sezone.

11.14 - Granit Džaka ostaje u Arsenalu, odbio je ponudu Herte!

11.09 - Mario Gece je na meti Kelna koji želi da iskoristi to što nekadašnjem reprezentativcu Nemačke na leto ističe ugovor.

11.03 - ZAVRŠENO! Remi Odin je zvanično postao novi igrač Bordoa koji je Remsu platio 10 miliona evra.

11.01 - Milan je odlučio da ponudi novi ugovor golmanu Đanluiđiju Donarumi kom saradnja sa Rosonerima ističe 2021. godine.

10.50 - Vest iz Zvezde: Novi trener Dejan Stanković najavio je da će ove zime na Marakani biti više odlazaka nego dolazaka. Takođe, otkrio je zašto je Marko Marin napustio klub.

Dejan Stanković Dejan Stanković na okupljanju Zvezde Foto: Telegraf

10.40 - Empoli je iz Napolija na pozajmicu doveo mladog napadača Amata Ćićiretija.

10.25 - Ole Gunar Solskjer u nedelju ide u Portugaliju kako bi još jednom gledao vezistu Sportinga Bruna Fernandeša! Ako odluči da ga kupi, moraće da izdvoji 70 miliona evra.

10.16 - Prema navodima italijanskih medija, Paolo Dibala će uskoro potpisati novi ugovor sa Juventusom.

10.05 - Spartak iz Subotice zove napadača Partizana Nemanju Nikolića.

- On je ovde rado viđen i vrata su mu uvek otvorena. Kao igrač mnogo je doprineo uspesima našeg kluba. Ovog trenutna, zbog trenutne situacije, Spartak bi njemu sigurno mogao da pomogne. Na njemu je da odluči - rekoa je sportski direktor Ljubiša Dunđerski za Sportski žurnal.

10.01 - Miror tvrdi da je Žoze Murinjo zainteresovan da u Totenhem dovede desnog beka Barselone Semeda.

09.52 - I Njukasl se uključio u borbu za 22-godišnjeg nigerijskog napadača Briža Emanuela Denisa.

09.50 - Konrado Buhaneli Holc, brazilski vezista iz Gremija, pojačao je poljsku Lehiju s kojom je potpisao ugovor do 2022. godine.

09.47 - Patrik Kutrone je i zvanično igrač Fjorentine! Vulverhempton ga je pozajmio, uz mogućnost otkupa ugovora na leto 2021. godine.

09.45 - Italijanski mediji javljaju da agent Kristijana Eriksena stiže u Milano tokom dana na razgovor sa čelnicima Intera

09.43 - Engleski mediji javljaju da Dejvid Mojes želi da vrati vezistu Maruana Felainija iz Kine u Vest Hem.

09.40 - Italijani pišu: Rajković još nije potpisao za Peruđu! Prošao je lekarske preglede, ali je tražio još danas da razmisli. Navodno se pojavila još jedna ponuda.

09.36 - Albanac Maraš Kumbala (19) mogao bi da ''posvađa''Inter i Napoli, mada smo već pisali da je za usluge defanzivca Verone zainteresovan i Mančester junajted.

09.33 - Inter je ponudio Olivijeu Žiruu opciju da se preseli kod njih! Antonio Konte i Francuz se vrlo dobro znaju, a Žiru nije u planovima Frenka Lamparda.

09.30 - Milan je odbio ponudu Totenhema za pozajmicu Kšištofa Pjonteka! Podsetimo, Žoze Murinjo očajnički traži zamenu za povređenog Harija Kejna.

09.25 - Dobro jutro i dobrodošli na Telegrafov blog posvećen transferima! Za početak vest da Barselona neće menjati trenera, iako se pojavila vest da će Erneso Valverde biti bivši posle poraza od Atletika u Superkupu.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. januar 2020 | 18:37

    "Transfer dana"iz Zemuna u Žarkovo...🤭🤭🤭

  • CojaNormala

    10. januar 2020 | 12:56

    Polivaj Terzo madjijoooo

  • Ujka Zitko PFK

    10. januar 2020 | 19:42

    Zar ovaj sto treba da skoci i da da gol glavom,vec jednom nogom bio kod kineza?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA