≫ 

Bajernova demonstracija sile: Destogodišnji ugovor od pola miljarde evra

Suvereni šampion Nemačke nastavlja da dominira...

  • 3
Robert Levandovski Foto: Marko Jovanović

Bajern je bez dileme odavno prerastao Bundesligu i stekao izvanrednu prednost ne samo na terenu (osam godina šampion uzastopno) već i van njega na finansijskom planu.

Koliko su Bavarci moćni najbolje se vidi na sponzorskim ugovorima, a novi koji će uskoro potpisati sa čuvenim prozvođačem automobila Audijem samo će ih još više učvrstiti kao pravu nemačku silu. Prema navodima Bilda, Bavarci su dogovorili novi ugovor sa poznatim prouzvođačem automobila i to desetogodišnji do juna 2029. godine u iznosu od ukupno 500 miliona evra, tačnije 50 miliona po godini.

Stari ugovor je trajao do 2025, a novi stupa odmah na snagu što je potvrdio i generalni direktor Bavaraca Karl Hajnc Rumenige.

- Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Audijem. Za Bajern je ovaj sporazum strateški važan i predstavlja korak u budućnost. Bajern i Audi pozudano rade zajedno, obziljno i u korist oba brenda više od 15 godina. Sada je osigurano da se ovo partnerstvo nastavi i u narednih deset godina - poručio je Rumenige.

Audi tako ostaje Bajernov ekskluzivni automobilski partner, a u Mihnenu navode da se u ugovoru vidi i produžetak saradnje partnestva koje traje još od 2002. godine.

Video: Manuel Nojer poklonio dres Zvezdinom dečaku koji skuplja lopte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. januar 2020 | 16:36

    Свака лига има свог доминатора...тамо Бајерн, у Француској ПСЖ...овде Звезда...светско а наше.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA