≫ 

Nekada veliki talenat Partizana, danas spasava karijeru u Poljskoj

Nemanja Mihajlović ima novi klub

  • 8

Posle dve i po godine završava se priča Nemanje Mihajlovića i Herenvena. Holandski mediji javljaju da će se nekadašnja vedeta i velika nada Partizana preseliti u redove poljskog prvoligaša Arke iz Gdnije i to kao slobodan igrač.

Biće to i kraj agonije jednog od najvećih srpskih talenata za kojeg je holandski tim platio crno-belima svojevremeno čak 1,7 miliona evra, a da je jedva pokazao taj talenat na stadionu "Abe Lenstra".

Istina, dao je gol na debiju za Herenven protiv Heraklesa, ali kasnije nije uspevao da se nametne čak trojici trenera koji su radili u ovom klubu jer je najčeše vreme tokom utakmica provodio na klupi ili na tribinama.

FK Partizan - FK Zaglembje, Nemanja Mihajlović Foto: Marko Todorović

Holanđani pišu i da je Mihajlović (23) i prošlog leta imao šansu da napusti Herenven, ali nije našao klub, a kako trener Džoni Jenesen nije računao na njega tokom jeseni, nije trenirao sa prvim timom već sa "drugopozivcima".

Mediji u Holandiji podsećaju i da je, osim što je zauzimao mesto jednog igrača van Evropske unije, i plata Nemanje Mihajlovića bila veliki teret za Herenven, pa je rastanak ove zime (godinu i po pre isteka saradnje) u interesu svih strana.

Novi klub Nemanje Mihajlovića Arka iz Gdinje igra u Prvoj ligi Poljske, a trenutno je 13-plasirana u ligi od 16 timova. Prema informacijama iz ove zemlje, Arka će Srbina dovesti kao slobodnog igrača, ali će Holanđanima pripasti procenat od sledeće prodaje ukoliko Mihajlović uspe da oživi karijeru.

Video: Savo Milošević o transferu Sadika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    16. januar 2020 | 14:45

    Sta je ti cudno.To je ta cuvena skola.Ima ih jos Zivkovic,Pantic,Markovic sad ovaj Pavlovic to isto vazi i za Zvezdine igrace placaju novine da pisu o njima.Kad odu nema ih nigde.Posle opet dolaze da igraju na pozajmicu.

  • nscz

    16. januar 2020 | 16:52

    Vama svaki koji udje u igru i odigra tacan pas je Nada, Vedeta, talenat, vunderkid, otimaju se o njega , nude 10-15-30 miliona. Postajete smesni

  • Realno

    16. januar 2020 | 15:27

    Suština jeste,svaki naš igrač u zadnjih 10 godina koji je prodat za velike pare kao MEGATALENAT je puko u inostranstvu (čast izuzecima Milenković) i dok ostali koji su voljni da rade kao SMS (Voša-Genk za 0.8€), Kostić (Radnički-Groningen), Jović (U zvezdi na tribini pa u Benfiku) prošli i stekli već dobre ugovore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA