≫ 

Transferi: Bivši igrač Zvezde u Slobodi iz Tuzle, Srbin otputovao na potpis ugovora sa Sitijem

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 8

Najvažnije vesti za 17. januar:

 

*Bivši štoper Zvezde Miloš Stojanović pred selidbom u Slobodu iz Tuzle

*Ešli Jang je zvanično Interov, izabrao je broj 15

*Nemanja Mihajlović je zvanično pojačao Arku

*Musa Berou je novi igrač Bolonje

* Slobodan Tedić otputovao u Mančester na potpisivanje ugovora sa Sitijem

Čukarički je produžio je ugovore sa trojicom fudbalera

* Ešli Jang na pregledima u Interu

* Marko Dević nastavlja karijeru u Azerbejdžanu

* Petar Škuletić prelazi u Legiju iz Varšave

Aleksandar Šćekić se nije dogovorio sa španskim Alavesom

* U Zvezdi očekuju ponudu za Degeneka iz Kine tešku 3 miliona evra

* Napadač Vojvodine Bojan Matić želi u Partizan

* Pari Sen Žermen traži 7 miliona Arsenalu za Kurzavu

* Čelsi hoće Bena Čilvela iz Lestera

* Liverpul ne pušta Đerdana Šaćirija nigde ove zime

Uživo:

 

KRAJ! Hvala vam što ste bili uz Telegraf sport, vidimo se i sledećeg dana.

22.50 - Italijanski mediji tvrde da su Njukasl i Vest Hem u borbi za potpis Valentina Lazara na kog Inter ne računa!

22.28 - Vesti iz BiH: Dalibor Pandža napustio je Olimpik i karijeru će najverovatnije nastaviti u Nemačkoj!

22.15 - Golman Napretka Marko Milošević napušta klub i seli se u Kazahstan.

- Želeo bih da se zahvalim navijačima Napretka na podršci koju su mi pružili, osećao sam se kao kod kuće, stekao sam dosta prijatelja u Kruševcu i zaista mi je bilo lepo prethodnih šest meseci. Uz trenera Mikija Miletića sam imao kvalitetan rad, što je rezultiralo dobrim partijama. Još jednom hvala svima - rekao je Milošević, a prenose Kruševljani preko navijačke Fejsbuk sranice.

21.42 - Valensija se uključila u trku sa hetafeom, Romom i Atletikom oko potpisa napadača Milana Susa!

21.18 - Španski mediji javljaju o trampi između Barselone i Juventusa! Ivan Rakitić će navodno u Torino, dok će Federiko Bernadeski put Španije.

Zanimljivo, ova priča se pominjala i na leto, ali do razmene nije došlo. Međutim, ona je u januaru i te kako blizu s obzirom na to da su obojica igrača nesrećni u svojim klubovima.

20.59 - Skaj Sport javlja da je Ćićarito Ernandez novi igrač Los Anđeles Galaksija!

Meksikanac će postati najplaćeniji igrač MLS lige, dok će Sevilja na ime obeštećenja inkasirati 10 miliona evra.

20.48 - Portal Sport Sport ba. tvrdi da je Sloboda iz Tuzle dogovorila potpis nekadašnjeg štopera Crvene zvezde Miloša Stojanovića. On u Tuzlu stiže iz Budućnosti iz Dobanovaca.

20.38 - Defanzivac Verone i reprezentativac tzv. Kosova Amir Rahmani potpisao je ugovor sa Napolijem!

On je dogovorio sve uslove sa klubom iz Napulja, dok će Verona inkasirati 15.5 miliona evra. S tim da će Rahmani do leta ostati u Veroni.

20.19 - ZAVRŠENO! Ešli Jang je i zvanično novi igrač Intera! Doskorašnji kapiten Junajteda je potpisao ugovor na 18 meseci.

 

20.02 - Javor je prodao svog najbojeg igrača Nikolu Petkovića koji je otišao u Al Vahdu iz UE! U pitanju je napadač koji je bio na meti Partizana.

19.42 - Nekadašnii vezista Partizana Nemanja Mihajlović je potpisao za poljsku Arku iz Gdinje.

Ugovor je potpisan na 1+1 i Mihajlović već u subotu putuje u Tursku na pripreme.

Nemanja Mihajlović

Foto: Privatna arhiva

19.31 - Vezista Reala Lukas Vaskez nalazi se na meti nekoliko premijerligaša! Britanski mediji pišu da su u pitanju Ves Hem, Vulverhempton i Njukasl.

Sam Vaskez želi da napusti Santjago Bernabeu, jer je odigrao samo četiri meča ove sezone.

19.17 - Marko Dević je promovisan u dresu Sabaha iz Azerbejdžana! Podsetimo, stigao je kao slobodan igrač psole raskida ugovora sa Voždovcem.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by СРПСКИ ФУДБАЛ (@srpskifudbal.rs) on

 

18.53 - Mančester junajted je odlučio da aktivira još godinu dana ugovra za Erika Bailija koji će na Old Trafordu ostati do juna 2022. godine.

Momak iz Obale Slonovače s etrenutno oporavlja od operacije kolena, ali u Junajtedu veruju u njegove kvalitete.

18.34 - Junus Nalili i zvanično u Unionu! Turski vezista je dogovorio pozajmicu do kraja sezone, uz otkup ugovora, a stiže iz Volfsburga.

 

18.09 - ZAVRŠENO! Musa Berou je i zvanično novi igrač Bolonje! Stigao je iz Atalante na pozajmicu na 18 meseci, uz obavezan potpis ugovora na leto 2021. godine.

 

Berou je Atalanti plaćen 13 miliona evra, ali bi sa bonusima moglod a naraste na 19

17.42 - Miror javlja da je Liverpul zainteresovan da kupi vezistu Breše Sandra Tonalija.

Tonali ima 19 godina i jedan je od najvećih talenata italijanskog fudbala. Mnogi ga porede sa Pirlom, a Inter i Juventus i te kako žele da ga potpišu.

17.30 - Luj Saha savetuje svoj nekadašnji klub Mančester junajte da kupe Džejmsa Medisona iz Lestera.

- Ja sam njegov veliki fan. On je sjajan igrač koji bi mogao još više da napreduje u Junajtedu. Verujem da bi trebalo da ga dovedu.

17.25 - Frenk Lampard ne da Rosu Barkliju da napusti Čelsi.

- On je naš igrač i imam dosta poverenja u njega - rekao je Lampard.

Podsetimo, Vest Hem je bio taj koji je želeo nekadašnjeg igrača Evertona da dovede u januaru. I to na pozajmicu uz otkup ugovora.

17.00 - ZVANIČNO: Mladi napadač Kelna Jan Tilman (17) produžio je ugovor s Jarčevima do juna 2022. godine.

 

16.48 - ZVANIČNO: Trabzon je raskunio ugovor sa krilnim napadačem Donisom Avdijajem (23) koji je slobodan u izboru nove sredine.

16.42 - DOGOVORENO! Mladi levi bek Intera Federiko Di Marko (22) seli se na pozajmicu u Veronu.

16.30 - ZVANIČNO! Radnički iz Niša je doveo dva pojačanja. Radi se o levom beku Bojanu Letiću i vezisti Stefanu Milosavljeviću.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

 

16.19 - DOGOVORENO! Krilni napadač Ajaksa Noa Lang (20) seli se na pozajmicu u Utreht.

16.10 - ZVANIČNO! Brazilski napadač Filipe Vizeu (22) prešao je iz Udinezea u Ahmat Grozni na pozajmicu do kraja sezone. 

 

16.04 - Nakon neuspeha sa Spinacolom, Inter se okreće Viktoru Mozesu, fudbaleru Čelsija na pozajmici u Fenerbahčeu. Radi se o ljubimcu Antonija Kontea.

15.56 - I Đanluka Di Marcio je potvrdio da je trampa Intera i RomeSpinacola za Politana - propala. Inter je napravio problem, u poslednjem trenutku insisitrao na pozajmici umesto direktne razmene (jer Spinacola nije prošao lekarski iz prvog pokušaja) pa se Vučica povukla.

 

15.51 - Inter je poslao novu ponudu za Eriksena, a ona glasi 16 miliona evra! To je i dalje daleko od onoga što Totenhem traži - 20 miliona. 

15.45 - ZVANIČNO! Šveđanin Džon Guideti je novi fudbaler Hanovera. Stigao je iz španskog Alavesa na pozajmicu do kraja sezone.

 

15.37 - Slobodni agent Hatem Ben Arfa i dalje traži klub, a posle španske Almerije ugovor su mu ponudili i saudijski klubovi Al Šabab i Damak. 

15.30 - Napadač Čukaričkog Slobodan Tedić otputovao je u Mančester, gde će obaviti formalnosti oko potpisa ugovora sa šampionom Engleske.

- To je samo protokolarna stvar, prema ranijem dogovoru otišao je na potpis ugovora sa Mančesterom, do leta ostaje na pozajmici u Čukaričkom. Potom Siti ima svoje planove za njega - rekao je sportski direktor Nenad Mirosavljević.

Slobodan Tedić, potpisivanje ugovora Mančester Siti

Foto: FK Čukarički

15.25 - ZVANIČNO! Čukarički je produžio je ugovore sa trojicom fudbalera, među kojima je i velika želja Crvene zvezde - Milutin Vidosavljević.

15.21 - ZVANIČNO! Još jedan poptis u Voždovcu. Paraf na vernost Zmajevima stavio je Edin Ajdinović, izdanak Zvezdine omladinske škole.

15.11 - PROPALO! Izgleda da je trampa između Rome i Intera - Spinacola za Politana - propala. Čekamo detalje...

15.05 - Mančester junajted i Sporting iz Lisabona nastavljaju pregovore oko Bruna Fernandeša, a prema najnovijim informacijama Crveni đavoli su spremni da u posao uključe i Andreasa Pereiru kako bi smanjio obeštećenje od 70 miliona evra koliko Portugalci zahtevaju.

14.58 - ZVANIČNO! Nemački veteran Aleks Majer (37) raskinuo je ugovor sa australijskim klubom Vest Sednej Vonderersom.

 

14.50 - Šta će biti sa Eriksenom i Interom? Žoze Murinjo kaže da Italijani još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu i da sutra računa na Danca za meč sa Votfordom.

14.42 - Pored napadača Viljareala Ekambija, novi fudbaler Liona postaće uskoro i Tino Kadevere, špic Avra koji je postigao 18 golova ove jeseni u Ligi 2.

14.30 - Nekadašnji desni bek OFK Beograda Aleksandar Simčević (32) nastavlja karijeru u Kazahstanu. On je danas potpisao novi ugovor sa Ordabašijem. 

14.23 - Posle Verdera i Njukasl se intersuje za pozajmicu Valentina Lazara koji je višak u Interu.

14.15 - Legendarni nemački napadač Lukas Podolski (34) nalazi se na korak od prelaska u tursku Antaliju. Popularni Princ Poldi je prethodno nosio dres japanskog Kobea.

 

14.06 - Vezista Juventusa Emre Džan zatražio je hitan sastanak sa čelnicima Stare dame kako bi razrešio svoj status. Nemački reprezentativac strahuje da bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo ukoliko ne bude standardan u timu Mauricija Sarija, a pre nekoliko nedelja pisalo se o prelasku u Dortmund.

14.00 - Vanja Milinković Savić je završio epizodu u Belgiji posle samo šest meseci. Standard iz Liježa mu je saopštio da više ne računa na njega, pa će zlatni omladinac sa Novog Zelanda potražiti novi klub, najverovatnije u Italiji gde ga zovu drugoligaši Kjevo i Juve Stabija.

13.52 - ZVANIČNO! Mladi škotski vezista Lijam Henderson (23) prešao je iz Helas Verone u Empoli na pozajmicu do kraja sezone.

 

13.40 - Bajern je spreman da proda Tijaga Alkantaru narednog leta. Španskom reprezentativcu ističe ugovor u Minhenu kroz godinu i po dana, a u Bajernu smatraju da nije konstantan u formi i da je leto idealna prilika da ga se otarase.

13.26 - Dok drugi klubovi jure pojačanja Milan se trudi da se obezbedi za budućnost. Rosoneri su na pragu potpisivanja novog ugovora sa Điđijem Donarumom po kojem će zarađivati oko 7,5 miliona evra po sezoni do juna 2025. Bez otkupne klauzule.

13.22 - ZVANIČNO! Nekadašnji vezista Rada Đorđe Denić prešao je iz Rozenborga u Apolon na šestomesečnu pozajmicu.

 

13.15 - Predsednik Liona Žan Mišel Ola potvrdio je pregovore sa Viljarealom oko dovođenja napadača Toko Ekambija. Na talonu je pozajmica s pravom otkupa za 20 miliona evra.

13.08 - Torino je kontaktirao Napoli sa željom da pozajmi do kraja sezone Nemca Amina Junesa. Problem je samo što su Napolitanci zacepili cenu i traže 1,5 milion evra samo za šestomesečnu pozajmicu nekadašnjeg napadača Ajaksa.

12.58 - ZVANIČNO! Turski vezista Junus Mali prešao je iz Volfzburga u Union Berlin na pozajmicu do kraja sezone.

 

12.50 - Majorka pokazuje interesovanje za levog beka Milana Dijega Laksalta. Urugvajac se nije proslavio na pozajmici u Torinu, ali je pitanje da li su Rosoneri spremni da ga puste u Španiju, posebno ako Rikardo Rodrgez ode u Fenerbahče.

12.43 - ZVANIČNO! Talentovani omladinci Voždovca Pavle Radulović i Stefan Pirgić potpisali su profesionalne ugovore sa Zmejvima.

 

12.35 - Još jedna vest iz Minhena je i da Bajern neće otkupiti Ivana Perišića narednog leta. Hrvat nastupa na pozajmici, ali Rekordmajster ne želi da izdvoji 20 miliona evra za otkup.

12.32 - Brazilski desni bek Dodo, koji nastupa za Šahtjor iz Donjecka, nalazi se na meti Bajerna iz Minhena. Bavarci traže novog desnog beka, a nedavno nisu uspeli da dovedu Žaoao Kansela iz Mančester Sitija. Navodno su ponudili 25 miliona evra, dok Ukrajinci traže 30.

 

12.25 - Dolazak Ešlija Janga mogao bi da otvori prostor za povratak Valentina Lazara u Nemačku. Austrijanac se nije dokazao u Seriji A, pa bi mogao da se preseli na pozajmicu u Verder iz Bremena do kraja sezone.

12.18 - Tutosport javlja da se i Napoli uključio u trku za dovođenje talentovanog Holanđanina Tahita Čonga. Mladi vezista Mančester junajteda se neko vreme dovodi u vezu s Interom i Juventusom, a Crveni đavoli su nedavno pokušali da ga ubace u transfer Bruna Fernadeša kao deo obeštećenja. U svakom slučaju, talentovani fudbaler bi se preselio u Italiju na šestomesečnu pozajmicu.

12.10 - Nekadašnji vezista Crvene zvezde Andrija Luković napušta Poljsku. Samo šest meseci nakon dolaska iz Voždovca za 250.000 evra, bivši mladi reprezentativac Srbije je otpušten iz redova Rakova iz Čestahove.

12.03 - ZVANIČNO! Rumunski vezista Tudor Baluca prešao je iz Brajtona u holandski Den Hag na pozajmicu do kraja sezone. 

 

11.55 - Marko Dević (36), koji je nedavno napustio Voždovac, pronašao je novi klub. Mediji u Azerbejdžanu pišu da će Beograđanin, nekadašnji reprezentativac Ukrajine, potpisati ugovor sa tamošnjim klubom Sabahom.

11.47 - Ešli Jang je upravo sleteo u Milano i očekuje se da u narednih nekoliko sati potpiše za Inter. 

11.35 - ZVANIČNO! Holanđanin Terens Kongolo je novi fudbaler Fulama. Stigao je iz Hadersfilda na pozajmicu do kraja sezone i praviće društvo našem Mitoviću u borbi za Premijer ligu.

 

11.29 - ZVANIČNO!  Atalanta je saopštila da je aktivirala klauzulu o otkupu kolumbijskog napadača Duvana Zapate koji je do danas bio u vlasništvu Sampdorije. Obeštećenje - 12 miliona evra!

 

11.23 - ZAVRŠENO! Roma je definitvno "skinula" pojačenje Siniši Mihajloviću. Napadač Atalante Rodžer Ibanjez seli se Rim na 18-mesečnu pozajmicu uz obavezan otkup za 11 miliona evra.

11.15 - Još jedan Srbin je na pragu Poljske! Petar Škuletić će dobiti odrešene ruke u Monpeljeu šest meseci pre isteka ugovora i preseliti se u redove Legije iz Varšave.

 

11.06 - Švedski napadač Džon Guideti nastavlja karijeru u drugoj ligi Nemačke u redovima Hanovera. Nekadašnji napadač Mančester Sitija i Fejenorda dobio je odrešene ruke u španskom Alavesu pa se odlučio za Cvajtu.

10.58 - I dalje traje natezanje oko Danija Olma i MilanaHrvati pišu da su Rosoneri ponudili 20 miliona evra plus 5 bonusa, dok Đanluka Di Marcio to odbacuje i tvrdi da Španac nije tema na San siru ove zime. Možda tek na leto.

10.52 - Kaljari pokušava da se pojača na sve načine, a želja nadležnih na Sardiniji je hrvatski vezista Marko Pjaca koji nema mesta u Juventusu. Ideja je da ga najpre dovedu na pozajmicu.

 

10.45 - Dok čekamo prelazak Ešlija Janga u Inter (za 1,5 milion evra) iz Mančester junajteda stiže informacija da je Hari Megvajer novi kapiten Crvenih đavola.

10.39 - Brazilski mediji javljaju da je Flamengo pvećao ponudu Interu na 20 miliona evra plus 20% od naredne prodaje i da će Nerazuri uskoro dati zeleno svetlo za otkup Gabrijela Barbose.

10.28 - Defanzivac Helas Verone Amir Rahmani (26) stigao je jutros u Rim na lekarske preglede posle kojih će parafirati petogodišnji ugovor sa Napolijem za obeštećenje od 14 miliona evra. Njega će klub sa juga Italije odmah pozajmiti Helasu na još šest meseci.

10.18 - Desni bek Brajtona Ezekijel Šeloto je meta Aston Vile ove zime. Velikan iz Birmingema se bori za opstanak, a iskusni Argentinac koji je višak u redovima Galebova biće solidno rešenje.

 

10.13 - Aleksandar Šćekić se nije dogovorio sa španskim Alavesom iako su Španci bili ozbiljni.

09.57 - I Miloš Degenek bi mogao da napusti Crvenu zvezdu ove zime. Na Marakanu uskoro stiže ponuda iz Kine teška 3 miliona evra (plus 500 hiljada bonusa) od strane Šangaja.

09.45 - Kristijan Eriksen je sve bliži Interu, posebno nakon što je njegov agent sinoć večerao sa Bepeom Marotom. Podsetimo, Danac je prihvatio četvorogodišnji ugovor od 8 miliona evra po sezoni (plus 2 miliona bonusa), ostalo je još samo Totenhem i Neroazuri da se nađu oko obeštećenja jer Pevci insistiraju da ono bude ravno 20 miliona, dok Italijani nude 15 miliona evra.

09.38 - Pojedini izvori danima već najavljuju prelazak Bojana Matića iz Vojvodine u Partizan. Napadač Novosađana kaže da bi odmah prešao u Humsku da se on pita.

- Uskoro ću napuniti 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne, s Partizanom - rekao je Matić za Sportski žurnal.

09.30 - DOGOVORENO! Nekadašnji napadač Borusije iz Dortmunda Lukas Barios (35) potpisaće šestomesečni ugovor sa Gimnazijom iz La Plate. Trener će mu biti čuveni Dijego Maradona.

 

09.25 - Arsenal i Pari Sen Žermen nastavljaju danas pregovore oko transfera levog beka Levina Kurzave u London, a Sveci traže 7 miliona evra.

09.18 - Andre Grej, dobar engleski napadač koji nema mesta u Votfordu od dolaska novog trenera, mogao bi da napusti Vikaridž Roud ove zime. Za njega se zanimaju Lids i Notingem Forest, timovi koji se bore za Premijer ligu.

09.12 - ZVANIČNO! Krilni napadač Mario Šitum (27) prešao je iz zagrebačkog Dinama u Kajzeri. Šampionu Hrvatske pripada obeštećenje od milion evra i 20% od sledeće prodaje.

 

09.06 - Čelsi je označio Bena Čilvela iz Lestera kao glavnu metu za sledeće leto, a ukoliko reprezentativac Engleske pređe na Stamford Lisice će morati da mu dovedu zamenu. I već su označili metu - Rajana Bertranda iz Sautemptona.

09.00 - Krećemo od Liverpula gde je Jirgen Klop saopštio agentu Đerdana Šaćirija da njegov klijent ne može nigde u januaru. Roma je nudila pozajmicu reprezentativcu Švajcarske početkom nedelje, ali je Nemac stavio veto.

Nastavlja se Bundesliga posle novogodišnje pauze, i već večeras (20.30) očekuje nas veoma zanimljiv meč: petoplasirani Šalke čeka drugoplasirani Menhengladbah. I kec i dvojka plaćaju isto - 2,70, iks je 3,15, dok je 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šalke - Menhengladbah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    17. januar 2020 | 10:35

    Boaći i Degenek su doneli zvezdi bar po 50 miliona.....prodaje ih terza za po 5 miliona,a vraća ih za dzabe....pa takvo poslovanje ne postoji ni kod braće Grim

  • svakom loncu poklopac!

    17. januar 2020 | 11:40

    Esli jang 1.5M a degenk 3....! Hmmmmm

  • Djole

    17. januar 2020 | 15:44

    Ovaj United potpisuje Bruna vec 20 dana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA