≫ 

Napoli može kad hoće, i to jako! Gatuzo opalio šamar Konteu, Inter ugašen posle euforičnog derbija

Napolitanci dobili prvu bitku u polufinalu Kupa - 0:1

  • 0
fabian ruiz Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Napolija nose kući "minimalac" iz Milana, gde su srušili Inter 1:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa, i to golom Fabiana Ruiza čija je majstorija rešila utakmicu odigranu pred 59.000 navijača.

Bivši fudbaler Betisa majstorski je odreagovao van kaznenog prostora, "lažnjacima" se oslobodio čuvara, omogućio sebi porstor, a onda precizno pogodio gornji desni ćošak Padelijeve mreže.

Pogledajte najefektniji, ujedno i odlučujući potez na utakmici u Milanu.

Napoli je, bez sumnje, zaslužio pobedu. Konkretnije stvari radili su izabranici Đenara Gatuza, nasuprot njima "neroazuri" nisu bili vođeni onom iskrom kojom su "slomili" Milan u gradskom derbiju za samo jedno poluvreme.

Nije izoštren napad Intera ni povratkom Lautara Martineza nakon dva meča suspenzije. Energičan je bio Argentinac, ali ne i konkretan, što važi isto i za prvog golgetera ekipe Lukakua.

APTOPIX Italy Soccer Italian Cup Luca Bruno

Na drugoj strani Mertens je bio najbliži golu u prvom poluvremenu, ali nije imao sreće da savlada Padelija, kao i Zjelinski, čiji je pokušaj u finišu poluvremena golman Intera refleksno zaustavio.

U nastavku meča, vredna pomena, osim gola Ruiza, je i uzbudljiva situacija u petercu Napolija i šansa za Lukakua, čiji silni napori nisu bili dovoljni da ugura loptu preko gol-linije pored trojice defanzivaca gostiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA