≫ 

Trener Juventusa u ratu s italijanskim poštarima: Dođi da vidiš kako radimo i da li nemamo pritisak

Neverovatna situacija za Mauricija Sarija

  • 0
Kristijano Ronaldo, Mauricio Sari, FK Juventus Foto: Profimedia

Trener Juventusa Mauricio Sari razbesneo je rukovodstvo italijanske pošte izjavom da bi se zaposlio kao poštar da je želeo posao sa manje pritiska u životu.

Nekadašnji trener Napolija i Čelsija, inače bankar po zanimanju, izjavio je to na jučerašnjoj konferenciji za medije u Torinu nakon poraza od Verone minulog vikenda, pa ga je "Poste Italiana" pozvao da na jedan dan iskusi kako je raditi u ovoj firmi.

- Nasuprot tvrdnjama gospodina Sarija, postoji pritisak u pošti. Odgvorni smo prema građanima, poslovnim ljudima i javnoj upravi. Zato ga pozivamo da izdvoji pet minuta svog dragocenog vremena i vidi kako funkcioniše jedna od najuspešnijih komapnija u Italiji, koja uspešno sarađuje sa 500 najboljih kompanija širom sveta. Čekamo da u jednoj od naših 15.000 poslovnica - saopštili su iz pošte.

Sari (61) letos je preuzeo Juventus od Maksa Alegrija, ali se poprilično muči ove sezone da nastavi dominaciju Stare dame koja je drugopalsirana u Seriji A iz Intera.

Milan, naravno, nema šanse za titulu i večerašnji (20.45) prvi meč polufinala Kupa Italije mu je izuzetno važan jer mu je to jedina prilika za trofej ove sezone. Nevolja je što mu je rival Juventus, višestruki uzastopni šampion. Kvota na keca je 3,50, na iks 3,45, a na dvojku 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus

Video: Novak Đoković izazvao Kristijana Ronalda da ponovi njegov potez

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA