≫ 

Deki je bio besan na nas posle Vojvodine! Ben otkrio razliku između Stankovića i Milojevića

Nije štedeo svoje igrače strateg srpskog prvaka

  • 13

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da između Dejana Stankovića i Vladana Milojevića postoji razlika u mentalitetu, posle derbija sa Vojvodinom u 22. kolu Superlige Srbije.

Zvezda je pobedila Vošu sa 2:0 na svom terenu, Ben je bio strelac prvog gola u 18, a Marko Gobeljić drugog pogotka u 66. minutu.

- Lepo je opet dati gol u prvenstvu. To pokazuje da smo vrlo dobro radili tokom priprema i pobedili smo dve utakmice zaredom, to je važno za nas pred narednu utakmicu - rekao je Ben novinarima posle meča.

On je dodao da je bitno što ekipa pobeđuje i kada ne igra najbolje što može.

- Naravno. Svaki put je teško kada ne igramo svoj najbolji fudbal. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro, drugo malo manje jer ih nismo previše pritiskali i zbog toga je bilo teže. U sledećem meču moramo da budemo veoma čvrsti i slični kao u prvom poluvremenu danas - kaže Ben.

Međutim, činjenica da Zvezda ne igra najbolje što ume iznervirala je trenera Dejana Stankovića. Na pitanje šta je rekao igračima posle meča, Ben kaže da je bio ljut.

- Bio je besan. Normalno je jer možemo da igramo bolje i on je taj tip trenera koji želi najbolje za tim i od nas da igramo bolje i bolje. Razlika u odnosu na Čukarički je bila velika i moramo da igramo bolje.

Na pitanje kako do sada izgleda saradnja sa novim trenerom, Ben kaže da je zadovoljan.

- Lepo je raditi sa njim. Drugačije je nego kod Milojevića, tek je došao u januaru i treba nam još nekoliko utakmica, ali biće vrlo, vrlo zanimljivo - ističe Ben i kaže da je razlika u mentalitetu i pristupu u odnosu na Vladana Milojevića.

- Drugačiji je mentalitet. On i radi drugačije. Različiti su. Stanković želi da njegov tim igra više fudbala i da bude agresivniji, nije isti tip trenera - precizira ofanzivni igrač srpskog šampiona.

Video: Volej Bena i evrogol Gobeljića: Zvezda lagano slomila Vojdvodinu i pobegla Partizanu na 13 bodova!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    22. februar 2020 | 21:40

    Stanković Dejan-prosečan igrač i budući niskoprosečni trener!

  • Pop

    23. februar 2020 | 11:17

    Deki je igrač koji je sa centra terena volejem dao GOOO , treba li vše.Naravno u Ligi šampiona.

  • Br@nko

    23. februar 2020 | 11:00

    Lupi čovek pa ostane živ.😁😁😁😁 Bio je preozbiljan igrač, a kakav će trener bit vreme će pokazati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA