≫ 

Real će kazniti Luku Jovića: Čeka se samo zvanična potvrda da je prekršio samoizolaciju!

Ne prašta madridski gigant!

  • 12
Luka Jović Foto: AP/Tanjug

Srpskog fudbalera Luku Jovića, zbog prekršajne prijave u Srbiji zbog kršenja samoizolacije, čeka disciplinska kazna u Real Madridu.

Kako prenose pouzdane radio stanice "Kadena Ser" i "Kadena Kope", kad dobiju zvanično iz Srbije da je Jović kažnjen, iz Reala će reagovati.

Pretpostavka je da će kazna biti finansijska, ali značajno veća od 150.000 dinara (1.272 evra), koliko je kazna u Srbiji za nepoštovanje izolacije.

U ovakvim slučajevima, Real ne želi da se imidž kluba dovodi u vezu sa sličnim ponašanjem, čak se dogodilo i da su predsednik i premijer jedne države iznosili slučaj fudbalera kao negativan primer.

Jović se oglasio i na društvenim mrežama, rekavši da nije dobio jasne instrukcije za ponašanje u zemlji, iako ih je dobio svako ko je doputovao iz inostranstva.

Video: Vučić indirektno prozvao Luku Jovića: Mladići milioneri misle da mogu sve, biće strogo kažnjeni!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. mart 2020 | 22:41

    Kad se bude vratio u madrid,vrlo dobro ce zapamtiti sta znaci"kraljevski klub"...osetice i"obraz i dzep"zajedno....velika,velika zivotna lekcija i prekretnica za njega..vrh ili talog fudbala,na njemu je da izabere put

  • Drasko

    19. mart 2020 | 23:09

    Pustimo mi to sad , znamo da je ovde vandtedno stanje i policijski cas i svi oni koji prekrse pravila moraju ovde da odgovaraju , radi se o zdravlju gradjana Srbije , pa nakon toga oni neka ga kaznjavaju kako hoce. Onaj posao po cigarete i zavrsio uhapsen a kakva je razlika izmedju njega i ovog ? Sankcije iste za sve kakve zakon predvidja ne bitno ko je ko.

  • fudbalski ne strucnjak

    19. mart 2020 | 23:53

    poslace ga u trecu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA