≫ 

Najveći turski trener ima korona virus, da li je ugrožen i Adem Ljajić?

Fatih Terim objavio da je pozitivan, a poslednji meč njegova Galata je igrala sa Bešiktašom

  • 0
Fatih Terim Fatih Terim Foto: Tanjug/AP

Turci su dugo odolevali, pravili se pametni i igrali fudbal pred publikom čak i u jeku epidemije korona virusa u Evropi, ali su se tokom vikenda dozvali pameti i prekinuli prvenstvo do daljeg.

Međutim, moguće je i da su s tom merom zakasnili pošto nam iz Istanbula večeras stiže vest da je i legendarni turski stručnjak Fatih Terim (67) zaražen korona virusom.

Poznati trener tamošnjeg šampiona Galatasaraja javio se večeras iz bolnice posredstvom Tvitera.

- Moj test na korona virus je pozitivan. U sigurnim sam rukama ovde u bolnici. Ne brinite - napisao je Terim, a prenosi Rojters.

Informacija iz Istanbula sada će stvoriti dodatne probleme u Galatasaraju pošto će čitava ekipa i sturčni štab morati u izolaciju od 14 dana, a verovatno će to morati da učine i fudbaleri Bešiktaša čije boje brani srpski reprezentativac Adem Ljajić, pošto su upravo ova dva rivala odigrali poslednji meč u prvenstvu 15. marta.

Fatih Terim je jedan od mnogih iz fudbalskog sveta kojima je potvrđeno prisustvo virusa u organizmu. Pozitivni na novi virus prethodnih dana bili su i Dibala, Maldini, Durent, Matuidi, Rugani, pa i naš Dušan Vlahović...

Video: Deki brate, pazite se, ovaj prokleti virus pogađa sve: Materacijevo upozorenje srpskom narodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA