≫ 

Transformisao se i duhovno i fizički: Pogledajte kako danas izgleda Taribo Vest

Ljubimac Grobara nedavno je nedavno napunio 46 godina...

  • 6
Taribo Vest Vest (desno) i Delibašić Foto: MN Press

Opšte je poznata stvar da se po završetku igračke karijere nekadašnji fudbaler Partizana Taribo Vest (46) okrenuo religiji.

Posvećeni hrišćanin, koji je svojevremeno otkrio i da je kao igrač koristio magijske rituale uoči utakmica, od 2014. godine je pastor u Nigeriji gde je osnovao sopstvenu crkvu.

Ovih dana ponovo je aktuelan jer je dao zanimljiv intervju u kome je otkrio da su njegovi saigrači imali masovno seks noć uoči utakmice sa Danskom na Svetskom prvenstvu u Francuskoj posle koje su eliminisani u nokaut fazi.

Na društvenim mrežama pojavila se i Vestova fotogrfija i to u sasvim drugačijem izdanju od onoga na koje smo navikli.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Retro PFC (@retro_pfc) on

Više nema čuvenih kikica, radi se o čoveku koji je očigledno ozbiljno shvatio božji put i koji pokušava da pomogne onima koji imaju probleme.

Navijači Partizana mahom su oduševljeni što ga vide, posebno jer se radi o simbolu istorijskog plasmana u Ligu šampiona 2003. godine u Njukaslu.

O uticaju koji je Taribo Vest ostavio u Humskoj govorio je nedavno i Ivica Kralj u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs.

- Došao je kao igrač sa fantastičnom karijerom u reprezentaciji i klubovima. Došao je kod nas i mislim da je bio povređen prvih nedelja, ali je kvalitet na najbitnijim utakmicama pokazao da je možda bio ključan za naš prolazak dalje. Sa njim je anegdota bilo koliko hoćete. Od vožnje automobila, jednom se čak desilo da ostavi auto na Gazeli, kažu, pošto je vozio samo u drugoj brzini, pa je auto pregoreo, nešto se desilo - ispričao je Kralj.

Video: Ivica Kralj: Taribo Vest je ostavio kola nasred Gazele i otišao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA