≫ 

Partizan sprema dva potpisa: Novi ugovori za beka i golmana, već danas počinju pregovori

Crno-beli imaju nameru da obavežu i desnog beka i čuvara mreže, a ni igrači nemaju ništa protiv da ostanu u Humskoj

  • 7
FK Partizan, Nemanja Stevanović Foto: MN Press

Pre nekoliko dana Partizan je produžio ugovor sa defanzivcem Bojanom Ostojićem, ali se na tome neće okončati aktivnosti crno-belih u postojećem igračkom kadru, jer je klub pripremio nove ugovore i za desnog beka Nemanju Miletića, kao i za golmana Nemanju Stevanovića, saznaje Telegraf.

Pregovori sa prvopomenutim Miletićem i njegovim zastupnicima počinju već tokom današnjeg dana!

Naime, Miletiću leta 2021. godine ističe važeća saradnja sa crno-belima i klub već sada želi da obezbedi novi potpis defanzivca, koju bi i njemu i Partizanu garantovao mir u narednom periodu.

Trener Savo Milošević ima veliko poverenje u desnog beka i već mu je nagovestio da bi želeo da ostane u ekipi i u narednom periodu, pokrenuvši i u klubu inicijativu za obnovu saradnje što su i čelnici prihvatili. Jer, fudbaler bi već od zime došao u priliku da počne pregovore sa drugim ekipama, te je Partizan i sa te strane želeo da se “zatvori” i omogući bolji položaj ukoliko se pojavi ponuda koja će odgovarati i igraču i klubu.

Nemanja Miletić Nemanja Miletić; Foto: Marko Jovanović

Sa druge strane, Miletić je već dugo u Humskoj, poznaje prilike i način funkcionisanja, prihvaćen je i voljen od strane navijača, pa i sam nema ništa protiv da budućnost veže za crno-bele. Bar za sada...

Dve strane će tokom današnjeg dana sesti za pregovrački sto, izneti viđenje dalje saradnje i očekuje se, ukoliko se naravno ne dogodi nešto nepredviđeno, da u najskorije vreme ugovor fudbalera bude produžen (pominje se do leta 2023. godine).

Što se tiče Nemanje Stevanovića, situacija je mnogo jednostavnija, jer čuvaru mreže važeći ugovor ističe ovoga leta, tačnije 30. juna, a već postoji obostrana želja da se saradnja nastavi i posle tog datuma. Potrebno je da se razreše još neke tehničke stvari između dve strane, posle čega bi golman i crno-beli potpisali novi ugovor.

FK Partizan, Nemanja Stevanović Nemanja Stevanović; Foto: MN Press

Stevanović je takođe dugo u klubu i protekle zime je čak postojala verovatnoća na promeni sredinu, no, tokom priprema je branio sjajno i preokrenuo situaciju u svoju korist, te Partizan ne želi da srlja na tržištu i traži nova rešenja (a na poziciji golmana su prilično oskudna), već će osloniti na proverenog čuvara mreže koga već ima u svojim redovima.

Video: Intervju Nemanje Miletića za Telegraf

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. maj 2020 | 12:11

    Golman je OK ali ova dva zumbula nam garantuju da ćemo opet zaostati za CZ 20 bodova. KATASTROFA!!!

  • snooker

    4. maj 2020 | 12:39

    vidim da je sinoc potpisala Marija Šerifović,ko je drugi?

  • pero

    4. maj 2020 | 15:15

    Hajte vi lepo gde pripadate ovde ste uljezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA