≫ 

Dao Zvezdi gol pre 13 godina, sada piše iz zatvora: Ne želim da me porodica posećuje ovde!

Koke je 2007. igrao za Aris protiv crveno-belih, danas je u zatvoru zbog sumnje da je krijumčario drogu

  • 1
Koke, Aris Printskrin: Youtube/Crni Guja

Serhio Kontreras Pardo, u narodu poznatiji kao Koke, bivši je igrač Malage, Rajo Valjekana, Arisa i Olimpika iz Marselja koji trenutno boravi u zatvoru zbog sumnje da je krijumčario drogu!

Koke je u novembru uhapšen sa još 20 osoba u akciji policije u kojoj je zaplenjen velika količina oružja, skoro tona hašiša, kao i dokumentacija koja navodno potvrđuje nelegalne radnje.

Uprkos tome što je iza rešetaka, Koke je nedavno dao intervju za list "ElDesmarque" - i to putem pisma. Govorio je o tome kakav je njegov život u zatvoru i kako su se u njemu nosili sa pandemijom.

- Ovde situacija i nije toliko loša, možda je sada i bolje nego vama napolju. Možemo da šetamo i treniramo - počeo je Koke:

- Stanje u zatvoru nije onakvo kakvim smo ga zamišljali. Nije ni tako loše, nije ni tako dobro. Ovde svako ima svoju priču. Ja nikom ne sudim, volim svakog da saslušam. Ukratko, u zatvoru su veoma zanimljivi ljudi. Slušaju, gledaju i ćute.

Pokušao je Koke malo detaljnije da objasni dane u zatvoru.

- Dani su ovde dosta dugi, ali morate da se prilagodite vašem novom danu. To ja radim. Ujutru odem u teretanu, a potom vreme prekratim tako što igram društvenu igru "Parcheesi". Pre pandemije sam išao na jedan kurs, takođe čitam i kazneni zakon...

Koke Koke u dresu Arisa Foto: Guliver/Sakis Mitrolidis/EuroFootball/Getty Images

Na pitanje šta mu najviše nedostaje, Koke je rekao:

- Moje ćerke, moji roditelji... Nisam ih video šest meseci. Doneo sam odluku da ne želim da ih vidim ovde. To mi veoma teško pada, jer je poznato koliko sam ja bitan kao otac i koliko sam bitan za svog oca. Nadam se da ćemo se uskoro videti, ali ne ovde - jasan je bio Koke.

Španac je tokom karijere najviše vremena proveo u Arisu za koji je igrao od 2006. do 2011. godine i u tom periodu je igrao i protiv Crvene zvezde.

Podsetimo, Aris je pobedio Zvezdu u grupnoj fazi Lige Evrope (3:0), a Koke je bio strelac trećeg gola u nadoknadi vremena.

Video: Marjan Marković o kontaktu sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    19. maj 2020 | 13:53

    Мора да су му завор наместили човке и докторка звездана 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA