≫ 

Veliki problem za Premijer ligu: Otkriven klub koji je žarište korona virusa

Dobar deo igrača je odbio da trenira danas...

  • 0
FK Liverpul, FK Votford Problemi na Vikaridž Roudu; Foto: AP/Tanjug

Mnogi fanovi na Ostrvu su se juče obrušili na Troja Dinija, kapitena Votforda koji je poručio da ne želi da trenira i dovede u pitanje zdravlje svojih najbližih. I ispada da je potpuno bio u pravu, pošto je jegov klub je najviše pogođen korona virusom.

Od šestoro pozitivnih na Covid-19 čak troje je iz Votforda, javljaju engleski mediji. Jedan zaraženi je fudbaler čiji se identitet drži u tajnosti, dok su dvoje članovi stručnog štaba kluba sa Vikaridž Rouda.

Svi su asimptomatični, ali su poslati u samozolaciju od sedam dana.

Inače, Votford je tek ovog jutra odradio prvi trening otkako je fudbal stao zbog korana virusa početkom marta. Međutim, jedan deo fudbalera među kojima je i kapiten Dini, je odbio da trenira pa je tim upao u krizu.

Podsetimo, nakon prve serije testrianja u Premijer ligi utvrđeno je postojanje korona virusa kod šestoro od 748 testiranih lica. Barnli je otkrio da je jedan od zaraženih njihov pomoćni trener Ijan Voan.

Protiv nastavka sezone pobunio se i Deni Rouz, defanzivac Njukasla koji je fudbalere uporedio sa laboratorijskim pacovima.

S druge strane, engleski mediji su sinoć objavili da je činjenica da je samo šestoro zaraženih dočekana sa velikim entuzijazmom među rukovodiocima Premijer lige koji su uvereni da više nema prepreka da se Premijer liga nastavi u petak 12. juna.

Premijernu utakmicu na otvaranju trebalo bi da odigraju Totenhem i Mančester Junajted u Londonu.

Video: Snimci za istoriju: Bundesliga se vratila, a evo kako se sada igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA