≫ 

Zvezda ga htela u januaru, sada oteran iz kluba zbog društvenih mreža i snimka sa devojkom

Mladi Antonući se vraća u Romu posle "otkaza" u Portugaliji

  • 0
Mirko Antonucci Antonući u opremi Rome Foto: Federico Proietti/AFP/Profimedia

Italijanski napadač Mirko Antonući, o kom se u januaru pisalo kao o potencijalnom igraču Crvene zvezde, oteran je sa pozajmice iz Vitorije Setubal!

Kako italijanski i portugalski mediji prenose, Antonući je vraćen sa pozajmice u Romu zbog jednog snimka koji je okačio na društvene mreže odmah posle poraza od Boaviste.

Naime, on je sa devojkom Žinevrom Lambruši napravio snimak za Tik-tok na kom se vidi kako je dobro raspoložen i kako peva, iako je istog dana klub izgubio meč.

- Obavestili smo Romu da više ne računamo na njega. Pre svega iz poštovanja prema našim navijačima. Zbog svega što predstavlja, igrač Vitorije 24 sata mora da bude u skladu sa tim imidžom - poručili su ukratko iz Setubala.

Antonući je vrlo brzo uputio izvinjen je svima, najavio da "ide" sa društvenih mreža, ali mu to nije pomoglo. Jedino gde će otići jeste nazad u Rim.

Krilni napadač je rođen u Rimu, a u Romi je od svoje trinaeste godine. Za prvi tim je debitovao januara 2018 protiv Sampdorije kada je asistirao Edinu Džeku za izjednačujući gol, 1:1. Upisao je sedam nastupa za prvi tim ima i 15 minuta u pobedi nad Liverpulom 4:2, u polufinalu Lige šampiona pre dve sezone.

>>> Barselona je ispustila prvo mesto na tabeli Primere i sada nema pravo na grešku, a kec se plaća kvotom 1,38. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Barselona – Atletik Bilbao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA