Zašto Savo Milošević nije dao izjavu posle poraza u finalu Kupa?

Navijači Partizana i fudbalska javnost ostali su uskraćeni za izjavu trenera crno-belih

  • 28
Savo Milošević, FK Partizan Savo Milošević; Foto: MN Press

Finale Kupa je svetkovina srpskog fudbala i opravdalo je tu ulogu nakon sjajnog meča između Vojvodine i Partizana, u kojem je sve rešeno posle penal drame, u kojoj su na kraju više sreće i umeća sa bele tačke imali Novosađani.

Ko god da je osvojio pehar ne bi bilo nezasluženo, a ljubitelji fudbala su imali priliku da gledaju jedan od najboljih i najuzbudljivijih mečeva ove sezone i da vide jedan od najlepših golova u režiji Strahinje Pavlovića, koji je makazicama u 96. minutu uveo meč u produžetke.

Ipak, i posle ovakvog meča bilo je očigledno onih koji su bili nezadovoljni, pre svega na strani Partizana.

Iako su se igrači crno-belih borili do poslednjeg daha i ostavili su poslednji atom snage da izbore produžetak iako su do 81. minuta gubili sa 2:0, navijači crno-belih su ih sramno izvređali kada su prišli tribini na kraju meča.

Očigledno ni Savo Milošević nije bio raspoložen da daje izjavu posle meča, pa su sa crno-bele strane utiske izneli samo igrači, Strahinja Pavlović, Uroš Vitas i Filip Stevanović.

Milošević nije dao izjavu ni u kameru Arena Sport televizije posle meča, ali ni kasnije u miks zoni, gde novinarima nije ni bilo dozvoljeno prisustvo, niti su konferencije bile organizovane zbog vanrednih mera zbog opasnosti od korona virusa.

Tako će navijači Partizana ostati uskraćeni za utiske svog trenera, kome nije prvi put da ovako nešto uradi nakon što bude nezadovoljan ishodom meča. Svojevremeno je to uradio na Banovom brdu posle meča sa Čukaričkim, kada je "puštena buva" da podnosi ostavku i da zato nije dao izjavu za Arenu, ali se nije ni pojavio na konferenciji.

Ispostavilo se da je samo bio besan na igrače i da je u svlačionici održao govor pun kritika prema svojim pulenima.

Da li sada postoji određeni razlog za izbegavanje medijskih obaveza, ili je u pitanju još jedan gaf nakon nezadovoljstva, ostaje nam da nagađamo i sačekamo da kod Sava sve prenoći.

Video: Nikad viđeno u istoriji fudbala: Umalo opšta tuča igrača Partizana i Vojvodine u penal seriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA