≫ 

Stanković poslao poruku podrške Terziću i Petkoviću

Trener Zvezde veruje da će se i Ilija Petković izboriti sa bolešću

  • 2
Zvezdan Terzić, Dragan Stanković, Mitar Mrkela Foto: Marko Jovanović

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslao je poruku podrške generalom direktoru kluba Zvezdanu Terziću i predsedniku Fudbalskog saveza Beograda Iliji Petkoviću.

Terzić je danas saopštio da je pozitivan je na koronu.

- Baš sam se iznenadio kad sam čuo vesti i veoma mi je žao. Testirao se sa nama prošle subote i nalaz je bio negativan, pa sam očekivao da će tako i ostati. Želim mu da se što pre oporavi i ne sumnjam da će tako i biti. Redovno se čujemo, razgovaramo o svemu i svestan je da ima maksimalnu podršku, kako od mene, tako i od igrača.

- Drago mi je što se situacija poboljšava i verujem da će vrlo brzo dobiti nalaz da je ozdravio. Hoćemo što pre da ga vidimo zdravog i na poslu, pa da idemo zajedno u nove pobede", rekao je Stanković, nakon čega je želje za brzo ozdravljenje poželeo i legendarnom Petkoviću.

- Kao da loše vesti idu u nizu, pa me je pogodila i informacija za Iliju Petkovića, jer imam dugu istoriju odlične saradnje sa njim. Kada sam debitovao u reprezentaciji, bio je pomoćnik, potom i selektor i uvek smo se dobro razumevali. Fenomenalan čovek i stručnjak. Prava legenda našeg fudbala. Želim mu da pobedi u ovoj borbi i da se što pre oporavi - zaključio je Stanković.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. jun 2020 | 07:22

    Stanković je težak klovn,smešan je do bola,a ako ostane na klupi Zvezde,loše nam se piše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA